Апелативен съд в Ню Йорк се съгласи да задържи събирането

...
Апелативен съд в Ню Йорк се съгласи да задържи събирането
Коментари Харесай

Оферта на съда относно присъдата на Тръмп за гражданска измама, ако той внесе 175 милиона долара

Апелативен съд в Ню Йорк се съгласи да задържи събирането на присъдата за гражданска машинация на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп на стойност 454 милиона $ (418 милиона евро) — в случай че той вложи до 175 милиона $ (161 милиона евро) в границите на 10 дни.

Ако го направи, това ще спре часовника за събиране и ще попречи на страната да конфискува активите му, до момента в който той апелира.

Развитието пристигна тъкмо преди основният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс да се чака да предприеме старания за събиране на присъдата.

По-рано тази седмица юристите на господин Тръмп пледираха щатския апелативен съд да спре събирането, потвърждавайки, че това е „ практическо неспособност “, с цел да накара осигурител да подпише облигация за такава огромна сума.

Решението е издадено от междинния апелативен съд на щата, Апелативния отдел на първоинстанционния съд на щата, където се бие господин Тръмп с цел да анулира заключението на арбитър от 16 февруари, че е излъгал за благосъстоянието си, до момента в който е разраствал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР