Апелативен съд – София потвърди определенията на Окръжен съд –

...
Апелативен съд – София потвърди определенията на Окръжен съд –
Коментари Харесай

Апелативен съд – София потвърди определенията на Окръжен съд – Враца, с които бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо седем души

Апелативен съд – София удостовери определенията на Окръжен съд – Враца, с които бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на седем души, упрекнати за присъединяване в ОПГ за разпространяване на опиати

Със свои избрания Апелативен съд – София удостовери определенията на Окръжен съд – Враца, с които бе взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на седем обвинени – Д. Д., А. Й., Т. Т., К. И., Ж. И., Д. Б. и А. Д.

Те са привлечени в качеството на обвинени от Окръжна прокуратура – Враца за това, че в интервала от 2020 година до 25.01.2024 година в гр. Враца и в други обитаеми места от врачанска област е била проведена и ръководена незаконна група, основана за разпространяване на наркотични субстанции, и те в разнообразни функции са съпричастни към тази незаконна активност.

Въззивният съд е приел, че са налице всички изискуеми от закона предпоставки за вземането на най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ по отношение на седемте обвинени, които са обжалвали определенията на Врачанския областен съд.

Определенията на Апелативен съд – София са дефинитивни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР