Апел за помощ отправи днес бившия нападател на ЦСКА и

...
Апел за помощ отправи днес бившия нападател на ЦСКА и
Коментари Харесай

Дъщерята на Стойко Сакалиев се бори с рак, хиляди откликнаха на зова му за помощ

Апел за помощ насочи през днешния ден някогашния нападател на ЦСКА и сегашен админ на "армейците " Стойко Сакалиев. Любимецът на "червените " почитатели показа, че щерка му е болна от доста необичаен тип рак - синовиален сарком, а за идната ѝ химиотерапия са нужни към 70 хиляди евро.

С прочувствена обява в обществените мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е минала през тежка интервенция и описа за кошмара.

Той разгласява сметка, по която всеки искащ може да направи подаяние, с цел да помогне на момичето в борбата с подлата болест.



Преди малко Сакалиев показа добра вест, че парите към този момент са събрани.

"Добри вести! Парите, нужни за лекуването на дъщерята на някогашния футболист Стойко Сакалиев, са събрани за по-малко от 24 часа.

Първо бих желал да изкажа голямата си признателност към всички Вас - за моралната поддръжка и съпричаност в този в действителност сложен момент… с изключение на средствата, които всеки един отдели, за мен в действителност тази позитивна сила, която изпратихте към щерка ми е най-важна!!!

За по-малко от 24 часа парите, които са нужни за лекуването, на този стадий, са към този момент събрани! Бих желал да прекратя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук, за цялостна бистрота. Също по този начин ще прибавя и салдото от сметката в болничното заведение. Ще ви известявам по какъв начин върви лекуването и какви средства се израходват за него!

Благодаря ви, благодаря от сърце!

Думите са излишни… ", написа някогашният състезател на ЦСКА.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР