Апаш открадна хранителни продукти от магазин във Враца, научи агенция

...
Апаш открадна хранителни продукти от магазин във Враца, научи агенция
Коментари Харесай

Глад мъчи народа! Наглец открадна храна от магазин във Враца, полицията го търси /снимки+видео/

Апаш открадна хранителни артикули от магазин във Враца, научи организация BulNews. Кражбата е осъществена доскоро повече от час, в супермаркет в регионалния град.
Мъж, на забележима възраст към 45 години, влезнал в обекта и напълнил пазарската си кошница с куп храни и питиета. На видео, което бе предоставено на медията ни, се вижда по какъв начин индивидът носи със себе си огромна раница, която смъква от гърба си и бързо и умело я цялостни с всичко, което си е избрал от магазина. Въпреки че чантата му е много обемиста обаче, в нея не съумяват да се поберат всички артикули, които той желае да постави в нея, и стартира да ги пъха в джобовете си. От записа се вижда, че очевидно това, което е съумял да постави в кошницата си, а след това и в раницата, не му стига и взема решение да " ревизира " и витрините зад себе си. Точно тогава обаче, за негово страдание, в близост се въртят хора, което постанова да стартира да се прави на прелестно заплеснат и инспекцията на хладилниците остава несполучлива. 
Служителите в магазина забелязали незабавно сръчния престъпник и го спрели на вратата, молейки го да върне на мястото си това, което е откраднал или да го заплати. Той обаче отвърнал на продавач-консултантите, че не е " подобен човек " и обвиняванията им са безпочвени, а по-късно си тръгнал.
Веднага по-късно бил подаден сигнал в полицията за случилото се, като минути по-късно на мястото дошъл екип униформени. Иззети за записите от охранителните камери и са дадени най-подробни описания за бандита и осъщественото от него незаконно действие. Въпрос на часове е апашът да бъде хванат от чиновниците на реда, защото той се вижда напълно ясно на фрагментите. 
Собствениците на магазина молят всеки, който има някаква информация за бандита, да алармира в полицията, с цел да може по-скоро той да бъде хванат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР