Апартаментът на Стефан Данаилов в Лозенец пустее вече повече от

...
Апартаментът на Стефан Данаилов в Лозенец пустее вече повече от
Коментари Харесай

Апартаментът на Стефан Данаилов със забрана за продажба

Апартаментът на Стефан Данаилов в Лозенец пустее към този момент повече от година след гибелта на именития артист, разбра HotArena.

Жилището е под ключ и е оставено във типа, в който Ламбо го напусна през 2019 година преди да постъпи в болница и да почине. Всъщност правата върху паметния парцел не са на биологичния наследник на артиста от Ирен Кривошиева - Владимир, който е директен негов правоприемник. Приживе, преди да се разболее съществено, Ламбо приписал жилището от 145 квадрата на своя доведен наследник Росен Цанков, наследник на брачната половинка му Мери. Все отново огромният актьор не му го дал безплатно, а посредством контракт за покупко-продажба.

Така Росен му платил половината от цената на жилището, която била изчислена на 97 хиляди лв.. Тези пари Майор Деянов прибавил към спестяванията си в банка, които отишли при Влади. Любопитна детайлност е, че при сключването на договорката Данаилов настоял в контракта да има специфична уговорка, съгласно която Росен няма право да продава митичния апартамент до момента в който е жив. Макар брокерите да надушили, че апартаментът стои празен и да проявявали непрестанно интерес към него, увещавайки Цанков, че може да изкара над половин милион от продажбата му, той бил непреклонен. 

Отклонявал всички предложения и бил убеден, че ще извърши волята на своя втори татко да не харизва дома на любовта им с Мери на инцидентни хора. Около въпросното жилище витаят легенди и митове за бохемските сбирки и забави, които Ламбо в миналото провел там. Площта му е 145 кв.м. и в него до последно артистът събираше учениците си от НАТФИЗ и сътрудниците си от Народния, с които репетираха постановката " Актрисата ", написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР