Апартаментът на Кейт Мидълтън и принц Уилям всъщност е огромно

...
Апартаментът на Кейт Мидълтън и принц Уилям всъщност е огромно
Коментари Харесай

"Апартаментът" на семейство Кеймбридж всъщност е огромно 4-етажно имение с фитнес зала, 9 стаи за персонала и асансьор

" Апартаментът " на Кейт Мидълтън и принц Уилям в действителност е голямо четириетажно имение.Домът в двореца Кенсингтън разполага с девет стаи за личния състав, асансьор и фитнес зала.

Кейт Мидълтън и принц Уилям живеят в апартамент в двореца Кенсингтън, което, почтено казано, звучи много повърхностно. Колко първокласен може да бъде един апартамент, нали?

В предаването True Royalty`s Royal Beat (чрез Daily Mail) кралският създател Кристофър Уоруик съобщи, че домът на Кейт и Уилям " има 20 стаи от мазето до тавана " и " не е дребна къща ".

Той също по този начин посъветва хората да не допускат, че мястото е непретенциозно, тъй като не е по този начин. " Всички тези кралски резиденции в двореца Кенсингтън се назовават жилища, което, несъмнено, кара хората незабавно да си помислят, че това са жилища, както е американският термин за апартамент.

Те не са. Ако се замислите за Кенсингтън Плейс, в прочут смисъл той е издигнат към три двора. Ако ги възприемате като тези прелестни терасовидни къщи от червени тухли. Защото всички те са обединени, само че са обособени къщи. "

Междувременно авторката Ингрид Сюард споделя: " Огромна е... и е като парченце провинция в Лондон ".

И по този начин, в въодушевление ли сте за някои детайлности? Оказва се, че " апартаментът " на Кейт и Уилс е на четири етажа и разполага със лична оградена градина, пет " приемни " (каквото и да са те), девет " спални за личния състав ", асансьор, фитнес зала, стаи за багаж и голям брой салони. Така че, да, знаете, просто естествени неща, които можете да намерите в елементарен апартамент.

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР