Апартаментът на Димо Хаджидимов в пловдивския квартал Кючук Париж, в

...
Апартаментът на Димо Хаджидимов в пловдивския квартал Кючук Париж, в
Коментари Харесай

Съседи на заклани съпрузи Ради и Илияна разкриха любопитни подробности от миналото на двойката

Апартаментът на „ Димо Хаджидимов ” в пловдивския квартал „ Кючук Париж ”, в който бяха открити окървавените тела на младата двойка Ради и Илияна Еневи, е бил на бащата на младия мъж. Блокът, в който живели, е панелен, на 8 етажа, с няколко входа и комшиите съвсем не се познавали между тях.

„ Познавам Ради от дете. Тук живееха родителите му. Баща му бе миньор цялостен живот. Този апартамент е на родителите на Ради”, описаха съседи пред „ Монитор”.

По думите им брачният партньор бил доста мирен и трудолюбив. Преди 3-4 години бил на гурбет в Англия. След като се върнал от чужбина, почнал работа незабавно. Оженил се за Илияна и им се родило момиченце. Според съседите и Ради, и Илияна били доста тихи и кротки. От жилището им не се чували кавги. Жената била в майчинство и си гледала бебето.

Ради и Илияна били женени от към 4-5 години, описаха техни съседи.

Предполага се, че двойната гибел е настъпила в късните часове на 14 март. Ден по-късно съседка е слушала часове наред писъците на бебето на младото семейство. Жената не издържала и се обадила на 112, откъдето пратили патрул на Първо районно ръководство на полицията в Пловдив. Ченгетата разкрили окървавените трупове на Ради и жена му. Първоначалната версия била, че двамата са убити, само че съгласно криминалисти най-вероятната причина за гибелта на двамата е брачната половинка. Най-вероятно тя е изпаднала в душевен срив. Взела е нож и първо е наръгала мъжа си, след което се е самоубила. Очаква се публична информация от полицията в Пловдив на 16 март по обяд. Труповете на Ради и Илияна бяха изнесени от блока им от екип криминалисти и правосъдни медици към 18,30 часа в четвъртък.

Това не е първа гибел на фамилии в кв. „ Кючук Париж”. През 2016 година на към 100-тина метра от ул. „ Димо Хаджидимов” – на ул. „ Асен Христофоров” пловдивчанинът Благой Сапунджиев умъртви от ревнивост жена си и дребното си момиченце. Година по-рано боен простреля двете си момчета и брачната половинка си във ведомствения им апартамент зад РУМ „ Молдавия” в същия квартал.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР