Апартаментът на депутата от БСП Таско Ерменков е бил обран.

...
Апартаментът на депутата от БСП Таско Ерменков е бил обран.
Коментари Харесай

Обраха апартамента на депутата Таско Ерменков, докато семейството му спи

Апартаментът на депутата от Българска социалистическа партия Таско Ерменков е бил обран. Случаят е от нощта на 3 юли, само че парламентаристът го огласи едвам през днешния ден. Крадците нахлуват, до момента в който фамилията спи.

„ Полицията и аз допускаме, че сме били упоени с газ. От всички кредитни карти са откраднати съветските обществени карти на жена ми за приемане на пенсията по възраст в Русия”, изясни Ерменков.

Апартаментът е обиран и преди 3 години. Извършителите не са открити. „ Представете си, че се разсъни човек и засече крадеца вътре в личната си къща – единия от двамата ще го застигне неприятна съдба”, уточни депутатът.
Домовите обири в София понижават, регистрира полицията Не може да се приказва за взрив, има спад, безапелационен беше шефът на Столична дирекция на вътрешните работи
От полицията настояват, че взрив на домовите обири няма.
Стреляха по колата на режисьора Люси Иларионов Приятелката му Ани Хоанг е снимала случая, който се е разминал без потърпевши
Още един пострадал от закононарушение разкритикува Министерство на вътрешните работи – режисьорът Людмил Иларионов. В началото на май водач стреля по колата му с газов револвер след изпреварване. „ Г-н Радев, стреляли ли са по вас”, попита той вътрешния министър. „ На мен ми се случи преди 3 месеца. Знаем индивидът кой е, заснехме го на пътя. Не мислите ли, че хората просто към този момент не имат вяра и не се обаждат”, попита още Иларионов. „ Разбирате ли какъв брой е комплицирано да се стигне до нещо, вие сте характерен случай”, отговори Радев.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че следствието продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР