Апартаментът на червения депутат Иван Иванов в Шумен е изгорял

...
Апартаментът на червения депутат Иван Иванов в Шумен е изгорял
Коментари Харесай

Изгоря апартаментът на депутата от БСП Иван Иванов

Апартаментът на аления народен представител Иван Иванов в Шумен е изгорен съвсем напълно. Огънят лумнал в нощта против 26 юли, когато за благополучие фамилията на депутата не било в жилището. Съпругата на Иванов била в София при него, а двете им деца са на село при баба и дядо за ваканцията. На място пристигнали охранители от компанията, която следи парцела, както и пожарникари.
Първоначалната версия е, че искрата е тръгнала от късо съединяване в ледник.
Имам своите съмнения и подозрения, само че до момента в който тече следствието не мога да кажа нищо повече, сбит бе Иванов, който разяснява случая. Запитан дали е имал закани за живота по-рано, той отговори: "Сложно е за пояснения ".
Изгорелият апартамент е към 100 квадрата, строен е преди 7-8 година По първични данни огънят се е самопотушил заради липса на О2, тъй като прозорците в цялото жилище са били затворени. Дограмата е от шуменска компания, не чаках, че по подобен метод ще мога да им направя реклама, с черно възприятие за комизъм разяснява самият народен представител.
Изгоряло е всичко в жилището му - стени, подове, техника, мебели, множеството мебелировка.
Жилището е застраховано, минал е оценител на вредите, само че преди да завърши следствието нищо не може да се предприеме, изясни депутатът. Минималният период за следствието е 2 месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР