Апартаментът е на стойност 32.7 млн. USD и се намира

...
Апартаментът е на стойност 32.7 млн. USD и се намира
Коментари Харесай

Продадоха най-скъпия апартамент в Дубай

Апартаментът е на стойност 32.7 млн. USD и се намира в комплекса One Palm. За съпоставяне, предходният връх на пазара на жилищни парцели в Дубай регистриран през месец май тази година. Цената на мезонетът с разгъната застроена повърхност от 1300 кв.м. беше 16.3 млн. EUR. Той е ситуиран в известния комплекс Jumeirah Bay.

Тризонетът в One Palm е с съвсем 2800 кв.м разгъната застроена повърхност, като половината са балкони, тераси и обзаведен покрив. Името на новия притежател не се загатва, само че се знае, че той ще сложи на покрива басейн с дължина 20 метра. Това ще е един от дребното ситуирани най-високи басейни в емирството.

Проектът One Palm включва 90 първокласни жилища. На купувачите се оферират 3-, 4- и 5-стайни парцели, както и три тризонета. Цените стартират от 3.4 млн. USD. Комплексът ще включва заведения за хранене с гурме кухня, три басейна, кинозала, зона за барбекю, детски ъгъл и първокласна SPA зона. Собствениците на парцели ще могат да паркират яхтите си на специфична марина. Строителството на One Palm ще бъде приключено през 2018 година















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР