Апартамента, който Волен Сидеров и Деница обитават, е с площ

...
Апартамента, който Волен Сидеров и Деница обитават, е с площ
Коментари Харесай

Там Наистина Никой Не Беше Прекарвал! Вижте Първи Дома На Волен Сидеров И Деница В Центъра На София! Уникални Снимки!

Апартамента, който Волен Сидеров и Деница населяват, е с повърхност от 88 квадратни метри. След появяването на Волен Младши жилище е почнало да им се коства по-малко, само че към този момент фамилията няма желание да се мести.



Всеки от двамата съпрузи си има обичано кътче в жилището. Волен Сидеров се задържа повече време в кухнята, защото има по-добри кулинарни умения от Деница. За сметка на това младата майка прекарва повече време в хола, където играе със сина си.



Любимото кътче на Волен Сидеров е стаята, която той е трансформирал с кабинет. Най-голямо пространство той е отделил за библиотеката си. Множеството лавици по стените не събират книгите му и политикът е заставен да си поставя на пода. В резултат от това към този момент има и няколко купчини от книги на земята.



Друг забавен предмет в кабинета му е голямата боксова круша. Волен Сидеров не крие, че я употребява като средство за разформироване и разтоварване след прекаран тежък ден.

В кабинета си той съхранява и цялостен комплект ударни принадлежности.



В дома на политика има и огромна сбирка от икона. Но най-впечатляващ е обликът на св. Архангел Михаил, изрисуван на една от стените в жилището на Волен Сидеров, написа Пик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР