Апартамент за над 1,2 милиона лева продават Мила Михова и

...
Апартамент за над 1,2 милиона лева продават Мила Михова и
Коментари Харесай

Апартамент за над 1,2 млн. лв. продават оперната звезда Дарина Такова и дъщеря й Мила

Апартамент за над 1,2 милиона лв. продават Мила Михова и фамилията й - огромната оперна прима Дарина Такова и оркестрантът Огнян Михов, който е свирил на кларинет и саксофон в съвсем всички оркестри в София. Става дума за просторния дом, в който през януари чаровната млада дама посрещна посетители в предаването „ Черешката на тортата ” по Нова тв.

Просторен звучи даже неразбираемо в тази ситуация, тъй като апартаментът, намиращ се наоколо до Петте кюшета, НДК и бул. „ Витоша ”, е с внушителната повърхност от 396 кв.м. Цената, оповестена за парцела, е 670 00 евро. Това излиза наяве от публикация в уебсайт на брокерска организация за продажба на първокласни парцели. Според близки на артистичното семейство, то възнамерява да влага сумата в къща край София и по-малък апартамент.

„ Апартаментът е изцяло обзаведен и носи благороден дух ” , маркирано е в брокерската публикация. Имотът, който се намира на 6-ти, финален, етаж в солидна тухлена постройка, разполага с 4 тераси, една от които е покривна, с повърхност 50 кв.м., с панорама към Витоша и града, 3 спални, 2 бани и сауна. Всекидневната, в която младата оперна певица Мила Михова нагости Ирина Тенчева, Невена Бозукова, Станимир Гъмов и Милица Гладнишка в предаването „ Черешката на тортата ”, е с повърхност 120 кв.м. и прави усещане с високи тавани и големи прозорци, разкриващи забележителна панорама. Вниманието притегля и камина, богато украсена с разнообразни орнаменти, и украса, навяващи аристократичност. Иначе отоплението в жилището е подсигурено още и от Топлоелектрическа централа и климатици. В другите пространства има на места леко скосени тавани, които обаче напълно не вършат усещане, поради площта на жилището. Към него е разгласен за продажба и наземен гараж от 50 кв.м. на цена 40 000 евро.

„ Още с влизането видяхме една голяма стая, в която можеш да тичаш с кон ”, възкликна актрисата Милица Гладнишка, когато влезе в дома на Мила Михова за предаването „ Черешката на тортата ”. Впечатлени бяха и останалите посетители. Бившата тв водеща Ирина Тенчева, която през днешния ден върти ресторант, разказа парцела като „ топло място, аристократично, бохемско ”. „ Кухнята е най-любимото ми място у дома, освен, тъй като доста обичам да сготвям, а и тъй като това е кухня, която сме създали със супер доста обич и предпочитание ”, изясни Мила Михова, когато се захвана с приготвянето на изисканото си меню в предаването на началник Иван Манчев. Младата оперна певица тогава изясни, че кухнята е толкоз артистична и декорирана, че доста постоянно посетители мъчно допускали, че се и готви в нея. Кухнята фактически е стилна и в това време подухва уют, както и целия дом. Чудно за какво тогава фамилията на Мила Михова продава жилището. Още повече, че младата оперна певица сътвори усещане в „ Черешката ”, че е прочувствено обвързвана с този дом.

Иначе Мила Михова работи и в пандемията. Всъщност чаровната дама не е серпантина даже в интервала на карантина. Оперната певица, която е докторант към Националната музикална академия и един ден ще може да преподава, също като доста свои сътрудници не бе работила година, поради пандемията. „ Работят общо десетина души, единствено най-, най-големите звезди. Много хора се обезсърчиха от тази безтегловност. Казаха си: „ Бъхтихме се и всичко се занули в един миг ”, показа Мила в свое изявление през май.

Вместо да се обезсърчи обаче, тя потегли да търси други форми и откри. Мила се зае да приготвя концерта „ Розата и Славеят ”, чиято стратегия допреди година и половина евентуално нямаше да има време да приготви. „ Казах си, че мога да дам на публиката нещо, което не е получавала напоследък – интимна камерна музика, която даже наподобява на медитация. За края на тази година, за Коледа, желая да създадем с младежкия оркестър Моцартова стратегия ”, изясни Мила. В плана й вземат участие деца и младежи. Концертът е плануван за началото на ноември, в деня на Архангел Михаил. Тогава Мила има имен ден. „ Архангел Михаил е моят личен архангел. Вярвам в ангелите и в светлината им, която ни води. Искаме да имаме задоволително време, с цел да поработим с децата, да им дадем опция да се опознаят, да засвирят дружно, да репетират, да се трансфорат в действителност в един оркестър. Без обаче да им лишаваме лятото, тъй като и те бяха подложени на много компликации през тази година с онлайн образованието и всичко останало ”, сподели Мила. Тя се надява този план да се трансформира в тласък за учители и родители да поддържат децата, които желаят да се занимават с музика. На нея не й се е налагало да пази избора си. И въпреки всичко Мила постоянно е изтъквала, че не й е било елементарно. Тя полагала големи старания, а наблюдавайки кариерата на майка си, научила, че няма директни пътища, изключително в изкуството. „ Мама постоянно ми е казвала, че разликата сред фантазиите и проектите е в периодите, аз постоянно съм гледала на кариерата ми като на проект, само че без да съм свръхамбициозна, без да го върша на живот и гибел, непременно. Няма да се нараня доста, в случай че не стане в този момент, а по-късно ”, казвала е Мила.

Големият диван в хола е леко разръфан, вижда се отдалеко. Това напълно не е минус към обзавеждането на жилището, което другояче е на висота, а по-скоро любопитен подробност, който е разбираем с обстоятелството, че Мила Михова гледа пет котки.Преди години майка й Дарина Такова, чиято огромна пристрастеност са персийските котки, внесла от Италия две с концепцията да

създадат разплодник. „ Когато се роди първото свърталище обаче, аз ревнах и не дадох нито едно. После от всяко свърталище запазвахме по едно. Разбрахме, че не можем да вършим бизнес с тях, и в последна сметка останахме с четири котки. Преди три години се появи и Ален Делон, взехме го от магазин. Майка ми видяла тези сини очи – тъкмо като на Ален Делон – и не съумяла да устои ”, описа Мила Михова неотдавна, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР