AOC ще представи чисто нови попълнения към своята линия от

...
AOC ще представи чисто нови попълнения към своята линия от
Коментари Харесай

AOC разкрива третото поколение високопроизводителни геймърски монитори AGON на gamescom 2018

AOC ще показа чисто нови попълнения към своята линия от премиум геймърски монитори AGON по време на тазгодишния Gamescom, който ще се организира в Cologne Exhibition Centre в Кьолн, Германия
Новата серия монитори AGON 3 се отличава със своя изчистен, футуристичен, печелещ награди дизайн и ще дебютира с два извити 27 ” QHD модела: AG273QCX с FreeSync 2 HDR и PC-VESA DisplayHDR 400 поддръжка, 1 ms MPRT, 144 Hz периодичност на освежаване и AG273QCG с G-SYNC поддръжка, 1 ms GtG и 165 Hz периодичност на освежаване. Журналистите могат да добият първо усещане от тези модели в бизнес зоната в зала 2.2, щанд B069/A060.
  Подобрени и пресъздадени
Линията AGON на AOC е високо ценена от професионалните геймъри и състезатели по електронни спортове в доста шампионати след своя дебют през 2016 година със 144 Hz FreeSync и G-Sync мониторите AG271QX и AG271QG, както и с 240-херцовите AG251FZ и AG251FG. Сега серията AGON 3 приказва на нов дизайнерски език: нападателна извивка с радиус 1800 мм, комбинирана с 3-странен безрамков дизайн, гълтам и същински притегля геймърите в играта.



Проектирани за LAN празненства и огромни геймърски събирания, серията монитори AGON 3 идва с механизъм с едно тракване за супер елементарно сглобяване и ръкохватка за носене, вградена в стойката. Препроектираната, остра стойка във формата на „ V “ заема по-малко пространство на бюрото и предлага цялостни ергономични настройки по височина, както и завъртане. Подлежащите на съществено персонализиране RGB светлини, завършени като пръстен (AGON Game Lights), нов контролер (AGON Game Pad) за достъп до разнообразни функционалности в действително време и обичаната стойка за слушалки към този момент от двете страни на екрана оферират повече еластичност и приключват новия дизайнерски метод на серията AGON 3 Series. Благодарение на своя замайващ дизайн, моделът AG273QCG беше отличен с Red Dot Design Award 2018 .
Легендарен ъпгрейд
Новите модели на AOC AG273QCG и AG273QCX освен носят образна прохлада, само че и нови дисплейни технологии, последни нововъведения и нужни усъвършенствания, за които геймърите са мечтали.



По отношение на спецификациите, моделът с Freesync™2 HDR – 27-инчовият AG273QCX , е екипиран с закривен VA панел с резолюция QHD (2560×1440), 144 Hz периодичност на освежаване , 4 ms GtG / 1 ms MPRT време за реакция и необятен цветови набор, покриващ 90% DCI-P3. С поддръжка на стандарта PC-VESA DisplayHDR 400 AG273QCX предлага оптималната бляскавост от 400 cd/m² и висок динамичен обсег за реалистична и поглъщаща игра. Благодарение на технологията AMD Radeon Freesync™2 HDR изображението може да бъде непосредствено наложено към естествения цветови набор и осветеност на монитора за опазване на HDR качеството, като се заобикаля неефективното тоново сходство и се резервира ниската инертност.
AG273QCG е екипиран с закривен 27 ” TN панел с QHD (2560×1440) резолюция и още по-висока периодичност на освежаване от 165 Hz, 1 ms GtG време за реакция , 400 cd/m² бляскавост и поддръжка на NVIDIA G-SYNC.
AOC предлага и доста усъвършенствания, които геймърите до момента можеха да получат единствено с потребление на спомагателен програмен продукт: AOC Dial Point ще сложи мерник за прицелване, тъй че геймърите да могат постоянно да имат маркер – даже в FPS игрите, които умишлено ги заобикалят или уголемяват – по този метод те ще могат точно да се прицелват когато и да е.



Геймърите могат да сложат и брояч на фрагментите (Frames Per Second) в един от четирите ъгъла на екрана, без потребност от специфичен GPU програмен продукт или спомагателни конзолни команди. Благодарение на AOC Game Color , потребителите могат да увеличат/намалят насищането на изображението според от желанията си за по-добри равнища на сивото и елементи без потребност от потребление на re-shaders или настройки за увеличение на цветовете в GPU софтуера. Тези настройки могат да бъдат променяни доста елементарно в действително време с препроектирания QuickSwitch контролер. И двата монитора идват с функционалности за отбрана на очите и комфорт като Flicker-Free и Low Blue Light.
AOC AGON AG273QCG (G-SYNC) се чака в Европа през ноември 2018 година , а AOC AGON AG273QCX (Freesync™2 HDR) от декември 2018 г .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР