Аня Пенчева отказа да говори за любовта си със Стефан

...
Аня Пенчева отказа да говори за любовта си със Стефан
Коментари Харесай

Аня Пенчева забрави за голямата си любов с Ламбо

Аня Пенчева отхвърли да приказва за любовта си със Стефан Данаилов в „ Забраненото шоу на Димитър Рачков “, където гостува . Вечният сексимвол на българското кино и спектакъл се отзова в едно легло с комика, само че резервира безмълвие за горещата си обич с Ламбо, за която той самият описа в автобиографичната си книга. „ Това беше доста от дълго време “, малко разяснява Пенчева, която също написа книга със мемоари. „ Една актриса стана по-специална за мен – Аня Пенчева. Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт.

Мисля, че и тя имаше същото чувство – за обич. Аня е другата жена, която съм обичал същински “, споделя Ламбо в „ Романът на моя живот “.Заварката сред Аня и Стефан става в края на 70-те по време на фотосите на комедията на Никола Рударов „ От нищо нещо”. Тогава изгряващата сексбомба е на 20 години и е студентка във ВИТИЗ, Ламбо към този момент е на върха на славата си и е трансферирал 35, а от 15 години е и женен мъж.

Въпреки че поради нея е подготвен на бракоразвод, в последна сметка Данаилов приключва любовната си спекулация с Пенчева и се връща в фамилното гнездо. Двамата артисти обаче остават близки другари и сътрудници. Днес Пенчева е доста щастлива с втория си брачен партньор. Пред публиката и телевизионните фенове в студиото на Рачков тя насочи прочувствено обръщение към брачна половинка си – Ивайло Караньотов, който бе на първия ред в студиото: „ Искам да кажа, че не е единствено дъхът и сънят ми, той е душата ми “.

Тя бе безапелационна, че избира да е обичана жена, в сравнение с обожавана актриса
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР