Аня Пенчева бе с цялата рода на премиерата на най-новия

...
Аня Пенчева бе с цялата рода на премиерата на най-новия
Коментари Харесай

Аня Пенчева на премиера със зет си

Аня Пенчева бе с цялата рода на премиерата на най-новия си филм „ Извън пътя”. Актрисата бе в компанията на всички родственици, в това число бъдещия си шурей – поета Илиян Любомиров, прочут още с псевдонима Августин Господинов.

Дъщерята на Аня – Петя Дикова, която до неотдавна признаваше, че има гадже, само че пазеше в загадка името му, към този момент публично се движи на разположение със своя обичан. На премиерата в столичното кино „ Люмиер” двойката бе седнала тъкмо зад театралната примадона и брачна половинка й Ивайло Караньотов. През цялото време, до момента в който течеше прожекцията, Петя даваше кураж на майка си, протягайки ръка напред, с цел да подържи нейната. Самата Аня явно се притесняваше от представянето си пред камерата и имаше доста забележки към себе си, които щерка й и шурей й се опитваха да неглижират, потвърждавайки, че се оправя ослепително.





* Аня със сина си Ангел и щерка си Петя

фотография: ПИК

Водещата на „ Култ” по Би Ти Ви бе приготвила голям букет цветя за майка си. Тя дълго време не съумя да й ги сервира, защото звездата бе заета цяла вечер да се снима с феновете си. Въпреки че не откри кой знае какъв брой време за щерка си обаче, примадоната съумя да замени няколко думи с бъдещия си шурей и сподели извънредно благо отношение към него, съвсем като към роден наследник. На всички присъстващи им направи усещане какъв брой близки наподобяват Илиян и неговата кандидат-тъща. Те се зачудиха дали тази демонстрация на взаимни благосклонности е откровена или е резултат от най-обикновено положително образование. Вероятно времето ще даде отговор на този въпрос.



* Аня Пенчева в кадър от кино лентата на Николай Волев „ Извън пътя “

За разлика от зетя, брачният партньор на Аня – Ивайло, изглеждаше по-резервиран. Той не ръкопляскаше след края на прожекцията, когато актрисата се поклони пред публиката дружно с режисьора Николай Волев, артистът в основна мъжка роля Деян Донков и останалите от екипа. През цялото време стоеше със подписани ръце и съгласно някои това е бил израз на неговата съпричастност с страстите и терзанието на жена му. Синът на двойката също не се отличаваше в тълпата, само че евентуално е дал оценката си, когато е останал уединено с родителите си.

За разлика от Аня Певчева, Деян Донков пристигна самичък на премиерата. Ден преди нея той придружи половинката си Радина Кърджилова на премиите „ Икар” и даже излезе на сцената дружно с нея, когато й дадоха статуетка. Актрисата обаче не беше до него на формалната прожекцията на кино лентата му. Вероятно е имала зрелище или различен значим ангажимент, написа "Уикенд ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР