Антверп стартира кампанията си в Лига Европа утре с мач

...
Антверп стартира кампанията си в Лига Европа утре с мач
Коментари Харесай

Треньорът на Антверп: Нямаме нападатели, но можем да вкарваме голове

Антверп започва акцията си в Лига Европа на следващия ден с мач против българския първенец Лудогорец в Разград. Основният въпрос за старши треньора Иван Леко е кого ще пусне на мястото на санкции нападател Диомерси Мбокани. Конгоанецът получи червен картон в последния прелиминарен кръг против АЗ Алкмаар и е осъден за дуела против българския ти. Бруни Нсимба беше най-вероятнист заместител, само че младежът, който подписа професионален контракт до 2023 година тази седмица, отпадна от състава след последната подготовка на белгийска земя.

" Той несъмнено беше алтернатива, защото нямаме различен чист нападател. Сега зависи от другите да поемат своята отговорност. Няколко момчета към този момент демонстрираха този сезон, че могат да вкарват голове ", сподели Леко на конференция преди мача.

Let's warm-up!
— Royal Antwerp FC (@official_rafc) Нана Ампома наподобява най-логичният избор. Ганаецът към този момент е играл като нападател в предходните си тимове.

" Той в действителност има прочут опит в това и аз също ще смятам Ампома за крило, а не за централен нападател. И дали той е първи, втори или трети избор на следващия ден, няма да се споделям в този момент. Твърде късно е да се вършат тактически корекции. За благополучие работим с множеството момчета от четири месеца. Нашият метод на игра остава същият като в предходните мачове ", добави експертът. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 22 октомври  Лудогорец 22:00предстои  Антверпен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР