Антония се отделя от родителите си още при първите лагери

...
Антония се отделя от родителите си още при първите лагери
Коментари Харесай

На Гала И Увисна Ченето, Този Път Антония Петрова Хвърли Зрителите На Нова Тв В Шах И Мат: Всеки Ден Го Правя, Но После

Антония се отделя от родителите си още при първите лагери с приятелки на морето, само че стартира да живее сама чак след завършването на гимназията. Родителите й в никакъв случай и за нищо не я лимитират. Миската си спомня безгрижното детство при баба й в Пазарджик, откъдето е тя в действителност. „ Там ми е хубавото, слънчевото детство ”, спомня си Антония.

Като дребна Петрова има домашни любимци, само че в този момент не желае. В първи клас й купуват булонка, само че бързо й омръзва и родителите й се грижат за нея в идващите 18 години. Сега Антония избира да й е чисто. Чувствителна е на тематика непорочност. Иска да е чисто, да мирише на свещи и хубави неща.

Петрова споделя, че обича да е на сцена. Не се срами и не се тормози. Идва й прилив на сила, когато е на сцена. Тя твърдо обаче отхвърля да се снима гола за мъжки списания, макар доста пари, които й оферират. Това, което младите девойки вършат през днешния ден не й подхожда. Според нея голотата не е методът да се покажеш.

Антония показа, че постоянно е била отличничката на класа, даже може да се каже, че е била „ зубърката ” там. Гордее се доста, че приключва британската гимназия със златен орден, също като своята майка. За разлика от съучениците си, тя единствена кандидатства с три предмета, а не с два. Избира литература, история и британски. Най-желаната компетентност тогава била интернационалните стопански връзки, а другата била право. Петрова била призната и за двете и се усеща доста горда и щастлива от този факт. Тя показа и фантазиите си, които разказва в есе от 8-ми клас. Изпълнила е две и й остава сама една – да бъде дипломат.

Антония доста постоянно се поддава на страсти. „ Всеки ден върша глупави неща ”, споделя миската. Но акцентира, че няма проблем да се извини, когато е сбъркала.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР