Антония Петрова удари дъното на всички дъна и то в

...
Антония Петрова удари дъното на всички дъна и то в
Коментари Харесай

Дъното: Антония Петрова потресе с кадри от дома си, мрежата изригна: Селянка! (СНИМКИ)

Антония Петрова удари дъното на всички дъна и то в дословен смисъл. Това разясниха потресени и даже отвратени консуматори в нета, видели последните фрагменти, които някогашната миска пусна от вкъщи си с Ивайло Батинков.

Поводът бе прелестен - второто им дете стана на осем месеца и родата се събрала да отпразнува мотива. Дотук нищо неправилно, дори в противен случай. Умилителни фотоси с гушкане на бебето, огромният им наследник също до тях, родителите... идилия.

И евентуално мнозина щяха да се зарадват на благите снимки, в случай че Тоца не се беше изцепила или по-точно из@кала на метеното, за следващ път. Та по този начин - застаряващата Мис България счете, че от цялото празненство е най-важно да заяви на " елементарния народ ", че, видиш ли, тортата за 8-месечния Батинков била дохвърчала особено от Виена.

" Имаме си торта " Сахер ", която дойде непосредствено от хотел " Сахер " във Виена. Всичко е неповторимо ", едвам не се на@ка от хвалби Тоцето, като очевидно въобще не си дава сметка какъв брой нелепа и смешна наподобява в профил.

" Тая кукувица в случай че не напише с големи букви от кое място е тортата, несъмнено ще се токсини, до момента в който я яде. Бива ли да си толкоз елементарна селянка?! Те звезди от ранга на Дженифър Лопес, дето ядат и пият неща, които селянчето Тоци няма и да сънува, в никакъв случай не са падали толкоз ниско, само че... ей това е - класата или я имаш, или не ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР