Антония Петрова сякаш е в щастливо очакване на второ дете

...
Антония Петрова сякаш е в щастливо очакване на второ дете
Коментари Харесай

Антония Петрова чака бебе №2?

Антония Петрова като че ли е в щастливо очакване на второ дете малко повече от година откакто роди първия си наследник – Благовест. Мис България 2009 към момента се радва на стройна фигура, по която следи от бременност не личат ясно. Но почитатели онлайн означават, че лицето и пръстите ѝ наподобяват подути на някои от настоящите ѝ фотоси, което може да е симптом за втора бременност.

Още когато преди две години сподели „ Да!” на своя фаворит – Ивайло Батинков, Антония Петрова призна, че желае да му роди най-малко три деца. Двойката не губи време, а незабавно се впусна в осъществяване на своя проект за основаване на многолюдно семейство. Първата крачка в тази тенденция е била направена още преди да прозвучат сватбените камбани, тъй като булката към този момент е носела първия правоприемник в рода, когато е облякла сватбената рокля, написа flagman.bg.

Батинкови подписаха брак на 17 юни 2018 година, а дребният Благовест, който всички в фамилията назовават Бест, пристигна на бял свят на 17 януари идната година – имения ден на майка му. Тъй като е родила по натурален път, а не с интервенция, на Антония не ѝ се постанова да чака две години, с цел да даде живот и на второ дете, както е при дамите, чиито деца идват на бял свят със секцио.

Наскоро миската стана на 36 години, а половинката ѝ след няколко месеца ще навърши 42. Вместо да чакат баткото да порасне, щастливите родители очевидно са решили, че това би трябвало да се случи допустимо най-рано, в случай че желаят домочадието им да се попълни с най-малко още един член.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР