Антония Петрова се върна с подвита опашка при родителите си

...
Антония Петрова се върна с подвита опашка при родителите си
Коментари Харесай

Бизнесменът Николай натирил Антония Петрова заради изневяра! Тя се върна в родния Перник

Антония Петрова се върна с подвита опашка при родителите си в Перник, откакто богатият й ухажор я заряза, разбра HotArena.

Той й бил шута от големия си дворец край София , настрана младокът имал и парцел на пъпа на столицата, само че и от там е събрал и изхвърлил багажа на русокоската. Причината най-вероятно е невярност от страна на миската , писа „ Таблоид “.

Николай има проспериращ бизнес с климатични системи. Той е по-млад с няколко лета от Петрова, а преди нея е имал дълга, сериозна връзка, която завършила поради Тоца . През лятото перничанката се реалокира в палата му, като не спираше да парадира със фотоси от джакузито, двора му и скъпото шампанско, което вечер пият към камината, любуват се на водните лилии в спонтанното му езерце и се любуват на гледката.

Веднага след нанасянето Антония почнала да се разпорежда в дома на обичания си. За нейно страдание това не продължи дълго и след към година той я поряза. Николай научил, че когато отсъства по бизнес каузи, Тоца щурмува нощна София и се забавлява в компанията на разнообразни заможни господа . Отделно тя не серпантина да го изнервя като проверявала непрестанно телефона му, компютъра му и все мрънкала, че доста работел .

Преди десетина дни на младежа му писнало и й споделил да напусне дома му. Тя се разревала и го помолила да остане, само че той бил неотстъпчив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР