Антония Петрова се появи в ужасяващ вид и накара мнозина

...
Антония Петрова се появи в ужасяващ вид и накара мнозина
Коментари Харесай

Зрители: Антония Петрова заприлича на напълнена пуйка

Антония Петрова се появи в отблъскващ тип и накара мнозина да се запитат какво я е сполетяло.Тя бе измежду поканените от Нова тв да разяснява изборите.

Мис България 2009 година, която по обучение е правист, напряко ужаси феновете с типа си. Почти никой не чу нищо от това, което сподели това, а гледаха обезобразеното й лице и цъкаха ужасени. 

На всички им направи усещане, че Антония Петрова напряко се е окепазила след множеството филъри и интервенции и от тогавашното й лице не е останал и помен, написа lupa.bg. 

Дори хората да се стряскат от типа й, явно тя пък се харесва в този си тип, поради, че възнамерява да си направи още " поправки ". Това накара мнозина да се запитат няма ли огледало в дома си, че да види, че единственото, което реализира с тези корекции е да се загрози и състари още повече.

Вероятно сте забелязали, че си е орязала носа до дребни размери и наподобява напряко комично. Отделно от това си е наблъскала устните и скулите с голямо количество филъри и има тип на плондер, който всеки миг ще експлодира.

Някои мнения в мрежата означават, че в последно време Тоца е замязяла на " ботокс-близнаците " Богданоф, които издъхнаха при започване на годината, а други даже я дефинират като " напълнена пуйка ". 

В последна сметка всички недоумяват за какво е нужно да си предизвиква всичко това.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР