Антония Петрова се е окепазила с дермални филъри и други

...
Антония Петрова се е окепазила с дермални филъри и други
Коментари Харесай

Антония Петрова с поредна интервенция, този път промяната е още по-голяма

Антония Петрова се е окепазила с дермални филъри и други процедури, които при нея не са разкрасителни, а по-скоро имат противоположен резултат. 39-годишната русокоска от дълго време прекалява и към този момент е замязяла на жената-котка. Заради непрестанните интервенции тя наподобява даже по-възрастна, в сравнение с е в реалност. 

От фотосите й в обществената мрежа се вижда, че цялото й лице е на бабуни от филърите. Тя обаче изрично отхвърля да се е боцкала. Половинката на предприемача Ивайло Батинков се кълне, че си прави единствено разчистване на лицето при козметик. В диалог с феновете в обществената мрежа перничанката твърди, че въобще не си пада по инвазивните интервенции. В предишното обаче се е подлагала и на ринопластика, и на увеличение на бюста със силиконови импланти. Озадачаващо е за какво Антония отхвърля за интервенциите, в случай, че те са забележими с просто око.

От друга страна, Петрова постоянно се хвали по какъв начин бързо си е върнала фигурата след двете раждания. Тя нееднократно е споделяла, че е изкарала извънредно леки и спокойни бременности. Не възнамерявала обаче да ражда още веднъж, тъй като две деца ѝ били изцяло задоволителни.

Междувременно Антония Петрова налази звездата на българския тенис Григор Димитров, който си дойде в България, с цел да показа новия модел на марка скъпи часовници, които популяризира. Българинът се появи изненадващо на купона и бе атакуван от рой бръмчалки, златотърсачки и миски. Разбира се, миската не пропусна също да се показа на Гришо и да се снима с него. Перничанката бе в компанията на мъжа си Ивайло Батинков, с който е неразделна. Гришо се снима с всички искащи и раздаде подписи.

Според осведомени става въпрос за нова марка часовници, в която самият тенисист е вложител, пирпомня HotArena. Те се създават в Швейцария от 2017 година насам. Един от последните модели върви против 65 000 швейцарски франка броя и е изкупен. Припомняме, хасковлията завърши извънредно сполучливо годината, като игра на финала на Мастърса в Париж, където загуби от Ноле Джокович. Българската звезда съумя да се изкачи на 14-а позиция в ранглистата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР