Антония Петрова роди сина си Благовест едва преди година и

...
Антония Петрова роди сина си Благовест едва преди година и
Коментари Харесай

Тоца работи за дъщеря, иска да има свое копие

Антония Петрова роди сина си Благовест едвам преди година и oсем месеца, а към този момент съществено се замисля за второ дете. Бившата миска и сегашна госпожа Батинкова мечтае за щерка, която да трансформира в свое малко копие. „ Искам още веднъж да забременея, този път с момиче! ”, споделя русокоската.

Откакто роди, Антония e замязяла на тези амбициозни майки, които тикат децата си да бъдат първи във всичко. Тя насърчаваше Благовест да върви незабавно щом навърши 6 месеца и твърди, че към този момент е изпреварил връстниците си в доста връзки. „ Синът ми е най-усмихнатото, будно, интензивно, любознателно и отзивчиво дете! ”, хвали се русокоската. По думите й момченцето й се отличвало и с изключителна хубост още от бебе.

Бест, както го назовават родителите му, се роди на 17 януари 2019 година, когато някогашната миска чества своя имен ден. Датата не е инцидентна, тъй като цифрата е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018 година Тоца срещнала брачна половинка си Ивайло за първи път, а година по-късно на 17 юни се ожениха в Гърция.  „ На Антоновден, моя персонален празник, със брачна половинка ми получихме най-големия подарък в живота ни. Роди се Благовест Ивайло Батинков! Неописуема наслада, благополучие и горделивост е това знамение - раждането на живот по натурален метод! ”, заяви възторжено Петрова.

Тя до последно се чудеше дали ще успее да даде живот на сина си по натурален път или посредством секцио, само че с помощта на експертите в болничното заведение не се стигнало до интервенция. Ивайло Батинков нямал подозрение, че желае да участва на раждането, с цел да поддържа брачната половинка си и да й вдъхва кураж.  Гордите родители броили 2500 лв. за избор на медицински екип и ВИП обслужване, настрана приготвили за лекарите и акушерките скъпи блага.

Петрова не пропуща да изтъкне, че изкарала извънредно лека и спокойна бременност, по тази причина е подготвена още веднъж да зачене. „ Искам децата ни да са с дребна разлика във възрастта. Толкова щастлива и уверена се усещах по време на бременността, липсваха неразположения, всичко беше по този начин хубаво, че желая още веднъж да го изживея! ”, безапелационна е Антония.

Тя качи не повече от десетина кг и малко след раждането към този момент влизаше в тесните си облекла. Тъй като през деветте месеца на бременността се усещаше добре, русокоската не спираше да пътува в чужбина. Тя обиколи 17 страни и даже се завърна от Дубай броени дни преди раждането. Тоца сякаш се закани, че ще си почива и ще събира сили за, само че не устоя да скучае у дома и хукна към Обединените арабски емирстава с частен смолет, благосъстоятелност на фамилен другар.

Връзката на Петрова и Батинков се развива доста бързо. Антония забременя два месеца след запознанството им, само че зачеването не било инцидентно, а добре планувано – за благополучие то се случило незабавно щом влюбените го поискали. „ Късметлии сме, че имахме този късмет. Хората пробват с години и не се получава, по тази причина съм признателна на ориста! ”, изяснява дипломираната юристка, писа Уикенд.

След позитивния тест за бременност, някогашната миска и мъжът й бързо насрочиха дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция, а на празничното събитие участваха доста другари и родственици. В България пък съпрузите проведоха друга гала, само че в стеснен фамилен кръг.

Наскоро се появиха клюки, че Тоца към този момент е заченала наново, защото лицето й наподобява по-подпухнало от нормално. Според осведомени това се дължи не на бременност, а на несъразмерна приложимост на филъри. Антония от дълго време прекалява с боцкането и „ разкрасителните ” процедури, та резултатът при нея е по-скоро противоположен. Междувременнно обаче с мъжа й в действителност правели опити за второ дете, тъй че нищо чудно в скоро време русокоската отново да издуе корема.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР