Антония Петрова реши да разкрие на своите последователи в социалната

...
Антония Петрова реши да разкрие на своите последователи в социалната
Коментари Харесай

Антония Петрова кръсти сина си

Антония Петрова реши да разкрие на своите почитатели в обществената мрежа, че със брачна половинка ѝ Ивайло Батинков са създали кръщене на сина си. Събитието се е състояло на Благовещение, само че някогашната мис чак в този момент споделя това. На светлия празник дребният Благовест чества своя имен ден и може би това е повода да изберат тази дата за кръщенето.

Бившата носителка на купата " Мис България " разгласява в Instagram поредност от фотоси от събитието, което се е провело в ротондата " Св. Георги " в София.

Храмът, намиращ се във вътрешния двор сред постройките на 5-зведния хотел Балкан и Президентството, се смята за най-старата непокътната сграда в столицата. Той е издигнат в късната древност, някъде при започване на IV век, към времето, когато тогавашното населено място е било резиденция на императорите Галерий и Константин Велики.

Благодарение на своята история и обаяние, запазило се във времето, църквата и до през днешния ден е един от най-посещаваните туристически обекти в града, привличаща вниманието и интереса на въоръжените с фотоапарати чужденци като магнит.

Вероятно всички тези аргументи са предиздвикали русокоската и мъжа ѝ да изберат тъкмо това място за организирането на християнския ритуал.

На фотосите, които Петрова показа с почитателите си, тя носи бяла рокля от сатен с дължина под коляното. Тоалетът се отличава с необятни презрамки и V-образно деколте, като в предната част на корсета вървят нежни флорални претекстове от блестящи камъни, стигащи до началото на разкроената му пола. Визията ѝ се добавя от златисти обувки на висок ток, както и чифт висящи перлени обеци и колие, падащо на две разнообразни по дължина равнища.

Съпругът на Мис България 2009 и наследникът им са облечени в съвсем идентични сини костюми с бели ризи и папийонки, като единствената разлика сред тях е нюанса в цвета на облеклата им.

" Темата на кръщенето беше " Малкият принц ", тъй като за нас той е подобен - принц. Една книга изпълнена с мъдрост и философия за дребни и за огромни! А Ротондата " Св. Георги " беше най-магичното и свещено място, което избрахме да се случи кръщението на Благовест!

Благодарим на всички, които бяха с нас на това значимо събитие в живота ни и най-много на кръстниците! Благовест Батинков, обичаме те! Мама Ния и тати Иво постоянно ще сме до теб и ще те поддържаме по пътя на живота! Бъди блажен, като името си! ", написа Антония към своите фотоси, които се нижат една след друга в профила ѝ в Instagram.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР