Антония Петрова разбира два дни преди сватбата, че е бременна.

...
Антония Петрова разбира два дни преди сватбата, че е бременна.
Коментари Харесай

Антония Петрова показа наедряло коремче

Антония Петрова схваща два дни преди сватбата, че е бременна. Това й е въздействало супер емоционално… По време на церемонията толкоз доста е желала да каже на всички радостната вест, само че е решила да си замълчи и да изчака да минат няколко месеца.

Двете чертички върху теста за бременност са съумели да изненадат Тони, въпреки че бебето е планувано. „ Бях доста сюрпризирана, тъй като не имах вяра, че става толкоз елементарно, защото доста мои приятелки за същото им трябват най-малко няколко месеца опити, а от време на време и години. С Ивайло скоро си говорихме тъкмо за това – какъв брой сме благословени, щом ни се получи от раз – пожелахме си го и се случи. Още когато той ми предложи да се оженим, естествено, говорихме и за деца. И Ивайло ми сподели: „ За първи път в живота ми желая дете и то тъкмо от теб! “. Така започнахме да работим за бебе и две седмици по-късно към този момент бях бременна “.

Антония напълно искрено споделя пред „ Шоу “, че и тя до този миг не е имала човек до себе си, от който да пожелае поколение. Тя е сложила теста за бременност напълно повърхностно. Тя е била под душа, когато той се е прибрал. Влязъл е при нея и е видял резултата. Започнал да подскача от наслада и се шмугнал под душа с облеклата, след което последвали мощни обятия. Всичките му другари и познати били безапелационни, че толкоз благополучен Батинков не е бил в никакъв случай.

Миската е предчувствала, че чакат момче. Ивайло нямал предварителна настройка за пола, само че се надявал да имат мъжка рожба.

Още не е решила дали да ражда по натурален път или секцио. Към момента препоръките са в интерес на секциото, защото бебока растял бързо и се очаквало да бъде огромен, до момента в който тя имала тънки кости и стеснен ханш. Антония е признателна за леката бременност и в случай че и до края е такава, би родила и второ. А Ивайло желал цели 5 деца.

Антония до този миг е качила единствено 4 кг. Позволява си тестени произведения, които преди е избягвала, само че яде в умерени количества.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР