Антония Петрова от години е тема номер едно сред обществеността,

...
Антония Петрова от години е тема номер едно сред обществеността,
Коментари Харесай

Близки на Антония Петрова разкриха страшната й тайна, тя не е на себе си! (виж тук + СНИМКИ)

Антония Петрова от години е тематика номер едно измежду обществеността, що се отнася до показност, суетност и подправено благополучие. Казваме " подправено ", тъй като някогашната Мис България има болния табиет да показва себе си и живота си за съвършени при все, че чудесно знаем - съвършени неща няма, а тези, които се показват за такива, нормално излизат прогнили.

Е, същото май ще се удостовери и тук, откакто близки до фамилията на Тоца и мъжа й Ивайло Батинков проговориха. Свалиха маската й. И признаха, че почтено казано, не знаят по какъв начин този човек я устоя. Поводът за мненията им е сдобряването на Батинкова с родителите й, с които беше скарана цели две години.

Преди брака си с Ивайло, Антония непрекъснато пускаше фотоси със фамилията си, само че след това всичко секна. Две години тя живееше по този начин, все едно не се познава с родителите си, а източниците разкриха, че повода е най-отвратителната в света - раздори за пари, предизвикани от самата Тоца.

" Имаха страшни проблеми там, тъй като Антония е такава. Тя постоянно е живяла с концепцията, че е център на Вселената и всички би трябвало да й угаждат, да я величаят и да се преценяват с нея, като козируват надали не, на желанията й. И когато техните не пожелаха да й угодят за следващия каприз, тя се фръцна. И ги заряза с години ", описват източниците.

А и се приказва, че мъжът й бил изключително удовлетворен от този факт, тъй като не му се налагало да поддържа връзка с тъстове. Е, ще би трябвало още веднъж да привиква, тъй като някак си са съумели да се спогодят, най-вероятно поради внуците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР