Антония Петрова ни проглуши ушите всеки път колко добре се

...
Антония Петрова ни проглуши ушите всеки път колко добре се
Коментари Харесай

Парите ли свършиха? Моцарелите на Антония Петрова виснаха грозно-снимки

Антония Петрова ни проглуши ушите всякога какъв брой добре се грижи за външния си тип

Мис България от преди 15 години обаче очевидно се е занемарила, тъй като силиконът на циците й висна до пъпа.

Тоца или Мис Крокодил, както я нарекоха хората, сподели потресаваща панорама. 40-годишната юристка, май повече пишман, не спря да се фука с почивката си на Бали. И се изпитоса на кадро по какъв начин се вози със брачна половинка си Ивайло Батинков на хеликоптер.

Застаряващата миска обаче се е пъхнала най-малко с два размера по-малък потник, а моцарелите й са изскочили настрана и гледката не е за гледане.

Явно, захласната от парадиране, фотошопиране и демонстриране на висок стандарт на живот, Антония Петрова-Батинкова е не запомнила, че както всичко друго и силикона има период на валидност. А увисналата й плът направи извънредно грозно усещане и най-много на мъжката публика в нета.

Доста потресени мъже реагираха в нета, като даже се изцепиха, че и на няколко ракии да са, отново няма да си легнат с нея.

Не се знае дали приказките им не са пресилени, само че истината е, че Тоца би трябвало да се „ ремонтира “ главно. Едно покачване на бюста коства пет хилядарки и евентуално фамилния бюджет не е достигнал за тази незабавна промяна на бюста й, подмятат зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР