Антония Петрова най-после си прости с родителите си. Миската не

...
Антония Петрова най-после си прости с родителите си. Миската не
Коментари Харесай

След две години вражда и скандали за пари: Тоца се помири с майка си

Антония Петрова най-сетне си елементарни с родителите си. Миската не общуваше с майка си и татко си в продължение на съвсем две години. Те се изпокараха поради пари при започване на 2021 година, а едвам неотдавна са се сдобрили, научи „ Уикенд ”.


Блондинката завърши топлите си връзки с родителите си малко откакто се омъжи за Ивайло Батинков. Мис Крокодил, както Евгени Минчев изобретателно кръсти перничанката, неотдавна се похвали, че е чествала дружно с родителите си и свекърва си. Антония не беше изключително близка и с майката на Ивайло, само че не е ясна каква е била повода за обтегнатите им връзки.

Перничанката документира всеки момент от всекидневието на фамилията й – от пържените филийки за закуска, които са по специфична рецепта на мъжа й, през карането на колело на сина й, който миската показва като дребен талант, до фамилната вечеря, която е съгласувана със седмичното меню на промоции в „ Лидъл “. От хипермаркета би трябвало да наемат за рекламно лице Батинкови, които постоянно демонстрират по какъв начин готвят и употребяват готвят тематичните седмици от супермаркета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР