Антония Петрова май е в щастливо очакване на второ дете

...
Антония Петрова май е в щастливо очакване на второ дете
Коментари Харесай

Антония Петрова чака второ дете?

Антония Петрова май е в щастливо очакване на второ дете малко повече от година откакто роди първия си наследник – Благовест. Мис България 2009 към момента се радва на стройна фигура, по която следите от бременността не са почнали ясно да личат. Но лицето и пръстите ѝ се подуват, което издава, че ѝ следва раждане на второ бебе.

Още когато преди две години сподели „ Да!” на своя фаворит – Ивайло Батинков, Антония Петрова призна, че желае да му роди най-малко три деца. Двойката не губи време, а незабавно се впусна в осъществяване на своя проект за основаване на многолюдно семейство. Първата крачка в тази тенденция е била направена още преди да прозвучат сватбените камбани, тъй като булката към този момент е носела първия правоприемник в рода, когато е облякла сватбената рокля. Бракът бе подписан на 17 юни 2018 година, а дребният Благовест, който всички в фамилията назовават Бест, пристигна на бял свят на 17 януари идната година – имения ден на майка му. Тъй като е родила по натурален път, а не с интервенция, на Тони не й се постанова да чака две години, с цел да даде живот и на второ дете, както е при дамите, чиито деца идват на бял свят със секцио.

View this post on Instagram
A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on May 26, 2020 at 1:37am PDT

Наскоро миската стана на 36 години, а половинката ѝ след няколко месеца ще навърши 42. Вместо да чакат баткото да порасне, щастливите родители очевидно са решили, че към този момент не са в първа младост и, в случай че желаят домочадието им да се попълни с най-малко още един член, би трябвало да стартират „ работа” по въпроса незабавно.

Най-вероятно резултатът от това решение към този момент е налице, защото измененията във външния тип на майката са явни. Първите признаци на нейната бременност се виждат в подутите ѝ пръсти. Мис България 2009 е запалена фенка на ексцентричния маникюр. Понеже от години поддържа ноктите си във впечатляващ тип, има табиет постоянно да снима ръцете си и да разгласява фотосите в обществените мрежи. От тези фотоси излиза наяве, че още преди месец пръстите на някогашната моделка са почнали да се подуват, а пръстените, с които тя не се разделя, са ѝ отеснели. Това нормално е измежду първите знаци, че една жена чака дете. Не е инцидентно, че множеството бременно смъкват пръстените си в избран стадий от бременността. Самата Тони към този момент има много снимки, от които се вижда, че не носи бижута по ръцете си.

Вторият симптом за нейната бременност е смяната в лицето ѝ. От известно време то е съмнително подуто, като в това време фигурата на миската остава стройна, както преди. Много хора биха заподозрели зад тази смяна несполучлив опит за разкрасяване с филъри. Подутите пръсти обаче опровергават сходна версия. Не на последно място проличава стремежът на Антония да крие корема си на фотосите, заставайки зад всевъзможни предмети. Най-често това е детето ѝ, което взима в скута си, или големи букети цветя като тези, които ѝ бяха подарени неотдавна за нейния 36-и рожден ден. Не липсват и фрагменти, на които бъдещата майка просто мята някаква дреха върху корема си, с цел да го прикрие.

Тъй като явно е при започване на бременността, госпожа Петрова-Батинкова се пробва от поверие да пази в загадка щастливата новина, че в дома ѝ скоро ще плаче второ бебе. Тя не смее да се демонстрира пред непознати, евентуално от боязън да не я разконспирират. Наскоро „ Уикенд” писа, че до момента в който мъжът ѝ пазари, тя се крие в колата на паркинга. Очевидната причина е, че не желае да я виждат зли очи, които могат да я урочасат. Бъдещият баща се грижи подобаващи за своето семейство. Той цялостни торбите си с био артикули, с цел да пази здравето на мама и на бъдещия батко Благовест.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР