Антония Петрова избяга от зимата у нас чак в Маями.

...
Антония Петрова избяга от зимата у нас чак в Маями.
Коментари Харесай

Тоца показа силиконовите си бомби за Коледа от Маями

Антония Петрова избяга от зимата у нас чак в Маями. Тоца, както е по-популярна, не разногласието да залива профила си във Facebook със фотоси и видео послания от Щатите, видя HotArena.

Най-мразената миска в историята на състезанията в България, показва силиконовата си пазва съвсем във всеки кадър. Бомбите й преливат от оскъдния бански, а почитателите й не стопират да я засипват с похвали. В едно от видеата Петрова се обръща точно към тях, като отбелязва, че е в Маями, а по-късно им пожелава здраве и шанс. От посланието й излиза наяве, че с изключение на Коледа, ще посрещне и Новата година на топло.

Малко преди празниците, Мис България 2009 се появи на светско събитие в компанията на чужд мъж. На присъстващите направи усещане, че връзките им са повече от другарски. Миската и гаджето й не се отделиха един от различен, а постоянно когато имаха опция се отдаваха на буйни обятия. По всичко проличава, че Антония е повече от щастлива с новия си обичан, а удостоверение за това е усмивката, която не слиза от лицето й.

Не излиза наяве дали Тоца е на отмора в Маями с новата си възлюбена или е в компанията на майка си, с която са неразделни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР