Антония Петрова избяга от студеното време у нас. Миската посрещна

...
Антония Петрова избяга от студеното време у нас. Миската посрещна
Коментари Харесай

Пак Заби Всички В Земята, В Елита Си Изядоха Ушите От Яд! Вижте Къде Прекарва Празниците Антония Петрова!

Антония Петрова избяга от студеното време у нас. Миската посрещна Коледа на топло. Тя ще посрещне и Нова година там. От няколко дни най-мразената българска миска е в Маями.

Откакто е там тя не стопира да разгласява фотоси в профила си, от които излиза наяве, че доста се забавлява.

Блондинката не пести на почитателите си и фрагменти, от които се виждат апетитните й форми. Откакто си постави нов силиконов бюст, миската не стопира да се фука с него. Заради съвършената си форма, Антония Петрова непрекъснато получава позитивни мнения от почитателите си.

Именно на тях тя посвети едно от видео клипчетата, които качва в профила си. Във видеото някогашната моделка се обръща към феновете си и пожелава доста благополучие и триумфи в живота. От видеото й излиза наяве, че тя се намира в Маями и ще остане там и за Нова година.

Не е ясно кой в съпровожда на екзотичната отмора – дали майка й, с която тя не се разделя или новото й гадже.

Преди заминаването си за Съединени американски щати, Антония Петрова се появи на светско събитие дружно с тайнствен мъж. За всички присъстващи на събитието и за медиите стана ясно, че тайнственият не й е просто другар.

При всеки комфортен случай двамата си разменяха нежности пред погледа на всички присъстващи. Все още не е ясно кой е новият обичан на Антония Петрова и от какъв брой време са дружно. Но е реалност, че връзката с него й се отразява доста добре, написа Хот сцена.

Това лято бракът на русокоската с съветския олигарх Александър Бередин завърши дефинитивно. Причините за краха му остават незнайни. Антония Петрова се зарече, че повече няма да разяснява в медийното пространство обстоятелства, свързани с персоналния й живот.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР