Антония Петрова и съпругът й отпрашиха с мръсна газ за

...
Антония Петрова и съпругът й отпрашиха с мръсна газ за
Коментари Харесай

Антония Петрова стана кожа и кости

Антония Петрова и брачният партньор й отпрашиха с мръсна газ за Гърция, където имат намерение да останат цяло лято. Според миската, мястото, на което ще останат, предлага чудесни благоприятни условия за занимания освен за дребни, а и за огромни.

 

„ Открихме сезона в Гърция и не можем да бъдем по-развълнувани. Пясъкът под краката, кристално чистата вода и ароматът на средиземноморска кухня ни заобикалят отвред. Наслаждаваме се на всяка секунда от слънчевите дни и топлите вечери! А вие планирате ли да посетите южната ни съседка това лято? “, написа тя в обществената мрежа.

Малко по-късно за изненада на всички, перничанката сподели, че е заменила първокласната яхта с надуваема лодка, с която плава със фамилията си в морето.

Мнозина я запитаха дали са скъсали джоба и за какво са с надуваема лодка. Не стопират да я питат и къде е луксът, който непрекъснато показва. Блондинката обаче не удостоява с никакво внимание злобните мнения.

 

Наред с плажните занимания обаче, някогашната миска показва и много тънка снага. През последните седмици килограмите й се топят с часове. Антония от ден на ден замязва на Гущерова, която тежи едвам 39 кг. Повечето й почитатели даже я разкритикуваха за прекомерно кльощавото й тяло. Част от виртуалните й другари даже се усъмниха, че се е вталила с фотошоп, тъй като постоянно демонстрира изобилните трапези на фамилията и не крие, че са чревоугодници.

 

Разбира се не е изключено русокоската да дължи вталяването си на „ Оземпик “, станал известен като „ инжекциите на Галена “.

Батинкови са си наели вила в Гърция за два месеца като мъжът на миската е съумял да спазари добра цена и изобщо не мислят да се прибират в София до началото на септември. Нашенци, разпознали фамилията в Гърция издават, че до тях непроменяемо са двете бавачки на синовете им – Благовест и Ивайло, които се грижат за тях, до момента в който родителите им си отдъхват.

Инфо: Уикенд

Тагове: Антония Петрова Ивайло Батинков Оземпик отслабване Гърция почивка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР