Антония Петрова е случила на мъж-мечта, който не й дава

...
Антония Петрова е случила на мъж-мечта, който не й дава
Коментари Харесай

Антония Петрова не пипва нищо в кухнята

Антония Петрова е случила на мъж-мечта, който не й дава да се допре до домакинска работа, а още по-малко – да се занимава с готвене, настояват познати на някогашната Мис България.

Откакто се срещнала със брачна половинка си Ивайло Батинков, тя се радвала на първокласна домашно приготвена храна, за която грижа имал само нейният правоверен. Той въртял такива манджи, че всички се чудели по какъв начин брачната половинка съумява да резервира стройната си фигура.

Кулинарията била обичаното занимание на Ивайло. Той всеки ден се чудел с какви лакомства да глези жена си и своя дребен наследник Благовест, който двойката назовава „ Бест ” (най-добрият). На масата им ден след ден се сервирали гурмета. Освен да ги подготвя, мъжът й се занимава и с аранжирането на масата. Единственото обвързване на Антония било да снима чиниите, да ги покаже в обществените мрежи, а по-късно – да изяде храната. Тя не стопира да се хвали с мъжа си, карайки дамите с по-малко шанс от нея злокобно за завиждат, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР