Антония Петрова-Батинкова вече е в средата на седмия месец и

...
Антония Петрова-Батинкова вече е в средата на седмия месец и
Коментари Харесай

Антония Петрова бременна в седмия месец, ражда в средата на лятото

Антония Петрова-Батинкова към този момент е в средата на седмия месец и се чака да роди в средата на лятото. Блондинката продължава да крие от медиите и почитателите си в обществените мрежи, че ще подари мъжа си с втори правоприемник. Носителката на купата " Мис България 2009 " всекидневно залива обществените мрежи с по 20-25 фотоси, само че единствено в непосредствен проект или със прикрит с маркова чанта стомах. Тоца е решила да пази в загадка радостната вест и да оповести чак откакто роди.

Съпругата на милионера Ивайло Батинков била суеверна и считала, че към нея има доста отрицателна сила и поради това не желала да се демонстрира с стомах. Бъдещите родители към момента крият какъв ще е полът на бебето, само че най-вероятно ще е момиче и ще бъде кръстено на някоя от бабите. Антония се хвалела, че кара доста лека бременност и поради това не стопира да пътува, тъй като се усеща прелестно. 37-годишната миска е твърдо решена още веднъж да даде живот по натурален метод, а не с по този начин модерното секцио. Антония е една от дребното родни звезди, която се престраши да роди по натурален път и даже пропагандира други майки да дадат нов живот по метода по който майката природа е отредила. " Мис България " и брачният партньор й Ивайло Батинков имат един наследник – Благовест, който се роди преди 3 години.

" За мен е значимо бебето да е добре. А и Ивайло държеше да бъде до мен в този миг, тъй че това ми е задоволително. Все отново, с изключение на всичко друго, той е доктор, прави по няколко интервенции всяка седмица ", показа след първото раждане Антония и най-вероятно таткото ще участва и в този момент при появяването на второто им дете.

Блондинката не стопира да е дейна в обществените мрежи, където става за смях с типа си. Тоца несъмнено не е попаднала на добър еластичен хирург, който по-скоро я е орезилил, в сравнение с разкрасил. Госпожа Батинкова наподобява на добре непокътната 55-годишна жена, само че не й и 37-годишна миска. Антония си е издялкала носа до смешен тип, който наподобява дребен на фона на гротеските й устни и странна брадичка. Перничанката е претърпяла повсеместен ремонт на лицето си, който се е състоял преди да забременее и в този момент се хвали с новото си лице. След като завоюва купата " Мис България “ Антония бе осмивана, само че спрямо днешната й визия, перничанката си бе напряко хубавица пред няколко години. Тоца бе първата със силиконов бюст, което в следствие се трансформира в традиция за носителките на короната, научи " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР