Антония Петрова-Батинкова се похвали с гордост, че само година след

...
Антония Петрова-Батинкова се похвали с гордост, че само година след
Коментари Харесай

Шуробаджанащина! Антония Петрова започна работа при мъжа си

Антония Петрова-Батинкова се похвали с горделивост, че единствено година откакто е родила, още веднъж се връща на работа. 36-годишната Мис България заяви във Facebook преди няколко месеца, че още веднъж е разполагаем като правист и към този момент е изготвила новото си портфолио. Всички амбициозни мами я поздравиха за находчивостта и независимостта й, които обаче се оказаха чиста проба шуробаджанащина.

Проверка на Paparak.bg сподели, че в действителност Тоца е почнала работа не къде да е, а при личния си брачен партньор Ивайло Батинков. Петрова се подвизава във компанията за медицински консумативи, където мъжът й е изпълнителен шеф. Миската е заела позицията на основен юрист, като не е известно дали длъжността е основана неотдавна, или Тоца е заела нечие друго място.

Как се е провело изявлението й за работа и с какъв брой труд е съумяла да пребори останалите претенденти, сами си отговорете. Можете да си визиите и с какъв брой доста задания и отговорности я натоварва сега бащата на детето й.

фотография:инстаграм антония петрова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР