Антония Петрова-Батинкова не спира да се хвали от щедрия Дядо

...
Антония Петрова-Батинкова не спира да се хвали от щедрия Дядо
Коментари Харесай

Антония Петрова с чанти за 26 бона

Антония Петрова-Батинкова не стопира да се хвали от великодушния Дядо Коледа, мъжът на миската, който тази година я затрупа с маркови чанти. Само за няколко дни белобрадият дъртак, в лицето на Ивайло Батинков, сюрпризира обичаната си жена с цели четири чанти, от които две на "Диор " и две на "Гучи ", видя Lup.bg.

Проверка на уеб страницата ни сподели, че най-евтината чанта коства 2300 евро, а най-скъпата колосалните 4500 в евро. Общо четирите дамски аксесоара са излезли 13000 евро на великодушния Батинков, което е към 25 500 лв.. Преди дни Мис България 2009 отпътува на фамилна почивка на Малдивите. Перничанката побърза да се похвали пред почитателите си в обществените мрежи в какъв разкош ще прекара идните коледни и новогодишни празници в компанията на своя брачен партньор Ивайло Батинков и техния наследник Благовест.

От фрагментите разбираме, че Антония Петрова е била послушна през годината и Дядо Коледа продължава да вади армагани от големия си чувал, като последната изненада е чанта "Диор " на стойност 4050 евро. Направо без пари...
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР