Антония Петрова-Батинкова направо шокира с визия. Не е за вярване

...
Антония Петрова-Батинкова направо шокира с визия. Не е за вярване
Коментари Харесай

Антония Петрова показа фигура като фиданка 15 дни след раждането (Снимки)

Антония Петрова-Батинкова напряко шокира с визия. Не е за поверие по какъв начин наподобява русокоската откакто роди Благовест. Тя се пробва да окуражи всяка жена и заголвайки пъпче демонстрира какво в действителност прави здравословния метод на живот и грижата с тялото на човек, оповестява jenata.blitz.bg.
Миската реши да покаже фотоси, които безусловно шашнаха всички. Никой не може да повярва в какво се е трансформирала тя, откакто преди към 2 седмици роди.
Ето какво написа Тоца над неповторимите фрагменти по голо пъпче, които качи в обществената мрежа:
„ Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, обикновено раждане, кърменето и персоналната грижа (заедно със брачна половинка ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността);
 Антония Петрова сподели фигура като фиданка 15 дни след раждането (Снимки)

още веднъж съм в същата форма и тъкмо толкоз килограми, колкото когато забременях!!!
Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, по този начин ще си върнете формата без спорт и диети! “
Батинкова даде живот на първото звездно бебе през 2019 година. Веднага след нея роди пък на бял свят се появи детето на Мона Гочев. Друго дълго чакано бебе също пое първата си глътка въздух в края на месец януари – Габриел – момченцето на Дани Петканов и Александра Богданска. Двамата даже взеха решение да му създадат Инстаграм профил, който досега има повече от 50 000 почитатели.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР