Антония, жената на Дарин Ангелов, има нов мъж. Това се

...
Антония, жената на Дарин Ангелов, има нов мъж. Това се
Коментари Харесай

Жената на Дарин Ангелов го заряза заради опасен бандюга

Антония, дамата на Дарин Ангелов, има нов мъж. Това се разясняваше като евентуална причина за раздялата им още през февруари, когато и се разчу за нея. Едва ли обаче някой допуска, че настоящият й обичан не е сътрудник на бащата на щерка й от актьорските среди. Не е и воин от малкия екран, където Дарин също се изявява. Колкото и необикновено да звучи, мъжът до Антония е посоченият за наркобос Кирил Киров-Руския.
Това е настоящият слух в светските среди. Говори се още, че самият Дарин подозирал за появяването на различен в живота на брачната половинка му, само че нямал визия за кого става дума. Актьорът към момента обичал Антония и се надявал да преодолеят проблемите в брака си. Може би по тази причина артистът, който от две години е панелист в предаването „ На кафе ” по Нова тв, отхвърля да разяснява раздялата с жена си. Напротив, приказва за любовта си към нея. Направи го и през февруари, при старта на шоуто „ Като две капки вода ”, в което е измежду участниците. Във визитката си Дарин бе показан като артист с над 50 функции в театъра и киното, само че се акцентира, че за най-важна счита ролята си на брачен партньор и татко. „ Жена ми! ”, отговори той на въпроса коя е най-голямата му обич. Тогава, през февруари, артистът и жена му към този момент живеели разграничени от няколко месеца.

Антония срещнала Кирчо Руския при започване на лятото, предходната година, разяснява се в светските среди. Не е ясно къде, допуска се, че са се срещнали в някое първокласно столично заведение. Връзката им се развила много бързо, тъй като откакто се изнесла от жилището на Дарин, Антония съвсем живеела на фамилни начала с новия си обичан. Красавицата прекарвала много време в дома му, който бил в един от баровските квартали в покрайнините на столицата. Иначе Антония държала квартира покрай жилището на Дарин, в който до неотдавна живеели с щерка им Дария. Тъкмо поради нея, Антония евентуално е наела квартирата. Това улеснявало шерването с артиста грижите за щерка им. Момиченцето прекарвало време и с баща си, и с майка си. В това отношение драми нямало.

Затова пък надали може да се чака хепиенд в връзките на Дарин и Антония. Въпреки това вяра има или най-малко артистът несъмнено я вижда във обстоятелството, че с жена му към момента нямат бракоразвод. Каква е повода да не са се разделили публично, към този момент не е ясно. Учудващо е и, че до Дарин към момента не е достигнал слухът кой е тайнственият нов мъж в живота на брачната половинка му.

Кирчо Руския е попадал освен в престъпните летописи, а и в светските. Той има щерка от някогашната попфолк певица Джорджия. Преди години се разчу, че й изневерил с колежката й Емануела, която продължава да зарежда с шлагери попфолк класациите. Дали, поради това, или повода е друга, само че не след дълго се заприказва, че Кирчо Руския и Джорджия са се разделили. Той е бил обвиняем в България по така наречен дело „ Бандата на чуковете ” за разпространяване на дрога дружно с още 15 души. През 2009 година за началник на групировката бе упрекнат и разгласен за търсене в Интерпол Христофорос Аманатидис-Таки. По-късно обвиняванията против него бяха свалени заради липса на доказателства. През 2016г. Кирчо Руския бе задържан дружно с Тома Келевски за източване на банкови карти на остров Бали. Предвид тази популярност на Кирчо Руския, е чудно какво ги е събрало с Антония. Още повече, че до преди да се разчуе за разлъката, тя не един път е споделяла в медийни изяви, че с артиста на Народен спектакъл „ Иван Вазов ” се радват на благополучен фамилен живот.

Антония и Дарин Ангелов се срещнали през 2014 година Красавицата, която по това време живеела в Унгария, се прибрала в България за Великден и излязла с другари. Към компанията се включил и Дарин Ангелов. Антония нямала визия, че е прочут артист, защото била в чужбина към този момент от 8 години. Така че се изненадала прелестно, когато артистът Орлин Павлов, който също бил с тях, й разказал за Дарин.

Звездата от сериала „ Лъжите в нас ”, „ На кафе ” и новия сезон на „ Като две капки вода ” пък не си спомня доста добре Антония от довечера. Тогава другари му споделили, че има едно момиче, с което би трябвало да го срещнат, само че се разминали. Добре, че Антония, която отлетяла за Будапеща още на идващия ден, изпратила покана на Дарин за другарство във фейсбук. Първо обаче го проучила в интернет, несъмнено. Той приел поканата, само че не й писал. Направил го чак на 6 юни, откакто получил увещание в обществената мрежа за рождения ден на Антония. Поздравил я в благо известие, писа Уикенд.


Красавицата, която била балерина в унгарската телевизия, му дала отговор, което сложило началото на 12-часов чат. Този маратон на замяна на известия приключил с първа среща, тъй като Антония била във Варна, с цел да чества с другари. Вечерта, след следващото си зрелище, Дарин се качил на колата и потеглил към морската столица. Пътувал цяла нощ. В 5 сутринта артиста и Антония се срещнали на алея във Варна, осеяна с мъждукащи ретро фенери, които създавали тайнствена и любовна атмосфера. Скоро след тази сантиментална среща двамата към този момент били сигурни, че са един за различен. Антония много бързо провела завръщането си в България. Дарин й оказал помощ с преместването на багажа от Будапеща. Пристигайки в София, двамата заживели дружно, без да имат прелиминарен диалог за това. Някак се подразбирало. Следва обилна женитба в края на 2015 година Чаровната младоженка към този момент била бременна. Дъщеря им Дария се роди при започване на юли, идната година.

Семейството изглеждаше същински щастливо. При медийните си изяви Дарин и Антония все акцентираха какъв брой се обичат и си разменяха похвали. „ Той е добър, жизнеспособен, ухилен от самото начало, лъха едно такова позитивно въодушевление от него, усещаш го като човек с положително, огромно сърце ”, показа Антония през 2018 година в предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви, в което посетител бе мъжът й Дарин. Той пък показа, че огромното му предпочитание е да имат три деца. Тогава артистът се оказа и много сантиментален. Той рецитира куплет от едно от стихотворенията, които писал за Антония при започване на връзката им:

Дали след време отново ще ме познаеш,

дали ръката ми още веднъж ще държиш,

дали тогава отново ще искаш

до отсрещния тротоар с мен да повървиш.

Тогава в предаването „ Търси се ” Антония разказа Дарин още като безрезервен баща, правилен другар, търпелив и толерантен. Красавицата показа, че всекидневието им се трансформирало с появяването на щерка им. „ След появяването на детето, животът малко се поизмени и непрекъснато сме си говорили, че би трябвало да се опитваме да сътворяваме срещи отначало. Поне веднъж в седмицата. Така че той подхваща такива начинания да провежда ден единствено за нас двамата ”, описа Антония. Въпреки напъните им, настъпи раздор посред им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР