Антонио Вутов вече дебютира за Локомотив (София) срещу един от

...
Антонио Вутов вече дебютира за Локомотив (София) срещу един от
Коментари Харесай

Антонио Вутов пред дебют сред титулярите на Локомотив

Антонио Вутов към този момент дебютира за Локомотив (София) против един от някогашните си тимове у нас - Ботев Пловдив (2:0). Влезе като промяна и при класиката над Септември София в предишния кръг, а през днешния ден се чака за първи път да е измежду 11-те на Станислав Генчев, написа " Тема спорт ".

Младият ментор последователно даваше игрови минути на Вутов, който бе изостанал с подготовката си. Сега обаче някогашният национал се усеща подготвен да започва от първата минута на мястото на Ивайло Найденов отляво. Това се чака да е и единствената смяна в състава по отношение на последната среща.
 Унгарци бавят документите за картотекиране на Антонио Вутов
Унгарци бавят документите за картотекиране на Антонио Вутов

Халфът евентуално няма да е разполагаем за днешното посещение на Берое

В групата на Локо ще се завърне Божидар Кацаров. Вътрешният халф, който може да работи и като централен бранител, се контузи при домакинското тъждество против ЦСКА-София (1:1). Оттогава бе отвън строя. Към игра обаче Кацаров може да се върне след седмица.

Аут обаче остава левият халф-бек Мики Орачев. Той получи контузия преди визитата на Септември София, само че не съумя да се възвърне. С травми са още Александър Александров и Марио Петков.

" Имаме своите проблеми, само че момчетата демонстрират темперамент. Ще е тежък мач, няма спор. Локомотив Пловдив е сериозен и твърд противник. Дай Боже да запишем трети следващ триумф ", съобщи изпълнителният шеф на Локо Бойчо Величков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР