Антонио Рюдигер дари за благотворителност премията, която му се полага

...
Антонио Рюдигер дари за благотворителност премията, която му се полага
Коментари Харесай

Национал на Германия плати операциите на 11 деца

Антонио Рюдигер подари за щедрост наградата, която му се поставя за присъединяване на Световното състезание в Катар.

Защитникът на Реал Мадрид и Германия е превел сума, равна на тази, която чака да получи за това, че е част от Бундестима. Футболистът финансира комплицирани и скъпи интервенции на 11 деца от Сиера Леоне, страната, в която е родена майка му.

Парите отидоха за подкрепяне на деца с вродено плоскостъпие (още известно като дюстабанлии). Хората с този проблем са принудени цялостен живот да употребяват патерици, а в Сиера Леоне са обществено жигосани – децата постоянно стават обект на насмешки в учебно заведение, а възрастните мъчно намират работа.

„ Боли ме да виждам събитията, при които порастват децата в Сиера Леоне. По време на интервенцията деформацията на стъпалото се поправя дотам, че пациентите най-сетне ще могат да вървят и да вземат участие в обществения живот след няколко месеца следващо лекуване “, сподели Рюдигер.

„ В Германия ми бяха дадени благоприятни условия, които са недостъпни за доста хора в Сиера Леоне. Благодарен съм за тези благоприятни условия и високо оценявам привилегированото състояние, в което се намирам “, добави той.

Да оказвам помощ тук е въпрос на чест за мен. В бъдеще бих желал да направя още доста планове в Сиера Леоне със фамилията си “, съобщи още той.

„ Огромни благодарности на цялото семейство на BigShoe и всички участващи лекари, че направиха това още веднъж допустимо в Сиера Леоне. Съпричастни сме с тези деца, те още веднъж могат да живеят по-добър живот след интервенциите си - Бог да ги благослови и пази “, написа в Instagram Рюдигер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР