Антонио не обичаше да си държи езика зад зъбите като

...
Антонио не обичаше да си държи езика зад зъбите като
Коментари Харесай

Дзаниоло е надценен, смята Касано

Антонио не обичаше да си държи езика зад зъбите като футболист, а не го прави и след края на кариерата си. Бившият нападател постоянно подлага на критика настоящите звезди на Серия “А ” и този път под мерника му попадна. Острието на беше преследван от травми през последните два сезона и не е в най-хубавата си форма, а изрази подозрение в капацитета му да се трансформира в състезател от международна класа.

“Когато е здрав, той може да вкарва голове и да прави хубави неща на терена. Но за мен не е огромен състезател. няма нюх за паса, а обича да навежда глава надолу и да се пробва да прави всичко самичък ”, съобщи пред BoboTV.
 Касано: Влахович е сензационно неверен избор и рискова инвестиция Касано: Влахович е сензационно неверен избор и рискова инвестиция
Бившият италиански национал не подмина и разочароващото показване на под управлението на Жозе Моуриньо. “Вълците ” са на 7-о място в Серия “А ”, а в последния си мач не съумяха да победят на “Олимпико ” слабака Дженоа.
 Касано с апел: Кристиано, вземи образец от Меси, вместо да ми пишеш известия Касано с апел: Кристиано, вземи образец от Меси, вместо да ми пишеш известия
“ играе зле и няма смисъл да се търсят извинения в странични фактори. Срещу си задължен да победиш, тъй като си по-добър. От всички отбори в челната половина на класирането “джалоросите ” са най-голямото отчаяние. В първите няколко месеца тимът играеше прелестно, само че в този момент не е по този начин. Не знам дали нещата се объркаха след загубата с 1:6 от Бодьо/Глимт. Може повода да е в самите футболисти. Моуриньо би трябвало да получи време, само че е реалност, че към днешна дата страда и няма тактически хрумвания, а липсва и по този начин нужната непоклатимост в отбрана ”, уточни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР