Антонио Конте вече официално не е мениджър на Тотнъм. Италианският

...
Антонио Конте вече официално не е мениджър на Тотнъм. Италианският
Коментари Харесай

Официално: Антонио Конте вече не е мениджър на Тотнъм

Антонио Конте към този момент публично не е управител на Тотнъм. Италианският ментор се е разделил с лоднончани по взаимно единодушие, оповестиха от клуба. По всичко проличава, че тази разлъка е мечтана и от двете страни, които са се разбрали, че е време да поемат в разнообразни направления. До края на сезона " шпорите " ще бъдат водени от Кристиан Стелини, а негов асистент ще бъде Райън Мейсън.

" Можем да съобщим, че треньорът Антонио Конте се раздели с клуба во взаимно единодушие. Отборът се класира за присъединяване в Шампионската лига през първия сезон под управлението на Антонио. Благодарим му за свършената работа и му пожелаваме триумф в бъдеще ", оповестиха от Тотнъм.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Остават ни 10 мача в Премиър лийг и би трябвало да се преборим за място в Шампионската лига. Всички би трябвало да се стегнем. Всеки би трябвало да вдигне равнището и да направи по този начин, че клубът да приключи допустимо на първо време в класирането и да зарадваме нашите правилни последователи ", показа по този мотив пък президентът на клуба Даниел Леви.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР