Антонио Конте вече не се смята за един от кандидатите

...
Антонио Конте вече не се смята за един от кандидатите
Коментари Харесай

Антонио Конте се отдалечава от Ман Юнайтед, но е все по-близо до Барселона

Антонио Конте към този момент не се счита за един от претендентите за заместител на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед. В последните дни италианецът бе спряган като любимец за мениджърския пост на " Олд Трафорд ", само че последните информации настояват, че ползата на " Червените дяволи " към него е охладнял, а в клуба обмислят други разновидности.

В същото време обаче Конте може да получи предложение за работа от друго място. Той остава измежду евентуалните претенденти за нов ментор на Барселона, твърди " Дейли Мейл ". Каталунците уволниха Роналд Куман и сега търсят подобаващ негов заместител. Фаворит за поста е някогашният халф на клуба Чави Ернандес, само че на " Камп Ноу " обмислят и други разновидности, един от които е точно Конте.

52-годишният италиански експерт има много впечатляваща треньорска кариера досега. Той завоюва три трофеи в Серия " А " с Ювентус, по-късно стана първенец на Англия с Челси, като завоюва и ФА Къп, а през предишния сезон изведе и Интер до Скудетото. Той обаче постоянно влиза в спор с шефовете на тимовете, които управлява, като много изненадващо си потегли както от Юве преди време, по този начин и от Интер през това лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР