Антонио Конте съсипа от критики играчите си, след като Тотнъм

...
Антонио Конте съсипа от критики играчите си, след като Тотнъм
Коментари Харесай

Конте побесня след издънката на Тотнъм: Не сме отбор, а егоисти! Ще кажа цялата истина...

Антонио Конте унищожи от рецензии играчите си, откакто Тотнъм позволи тъждество 3:3 на терена на Саутхемптън, въпреки че водеше с 3:1 16 минути преди края.

Така Шпорите изгубиха значими 2 точки в борбата за Топ 4, а след случилото се и думите на италианеца, напускането му на лондончани стартира да наподобява все по-вероятно.

" Не съм привикнал да виждам това. Видях доста играчи-егоисти, само че не и тим. Никой не искаше да оказва помощ на другия и да вложи сърцето си в мача " избесня Конте след конфликт.
 Саутхамптън - Тотнъм 3:3 в дуел от 28-ия кръг на Премиър лийг
Саутхамптън и Тотнъм не се победиха в голово шоу

Никой не остана удовлетворен след зрелищното тъждество

Запитан за какво се получава по този начин, той бе още по-краен и съобщи: " Защото тук са привикнали да го вършат. Те не играят за нищо значимо и не желаят да играят под стрес и напрежение. Така е по-лесно. Това обаче е историята на Тотнъм ".

" 20 години са с един притежател и не са спечелили нищо за това време, само че за какво? Вината е на клуба и на всеки управител, който работи тук. Тук постоянно треньорите са компрометирани. Досега мълчах, само че в този момент ще приказвам и ще кажа истината, тъй като това, което видях в този мач е безусловно недопустимо за тима и почитателите. Трябва доста да помислим над случилото се ".

Избухването на Конте докара до мнения, че той даже желае да бъде уволнен от клуба оптимално бързо, още по време на паузата за националните тимове този месец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР