Антонио Конте призна, че отборът на Тотнъм в момента няма

...
Антонио Конте призна, че отборът на Тотнъм в момента няма
Коментари Харесай

Конте призна, че Тотнъм не е отбор от топ 4... в момента

Антонио Конте призна, че тимът на Тотнъм сега няма място в топ 4 на британската Висша лига, само че съобщи, че е подготвен да работи, с цел да върне клуба там, където му е мястото.

„ В момента има четири големи-големи тима и други отбори, които се пробват да изградят нещо огромно с вложения тази година, с цел да съкратят дистанцията. Но не всичко опира до един трансферен прозорец или с пари да си купиш мястото там. Футболът е комплициран. Не ти трябват единствено пари, а имаш потребност да изградиш нещо с години “, сподели Конте пред Sky Sports.

„ Шпорите “ сега се намират на 7 място в таблицата и са на 5 точки от четвъртия Арсенал. Добрата вест обаче е, че тимът има 2 мача пасив след вълната от отсрочени срещи в последните седмици към пандемията. И въпреки всичко тези 2 мача не значат обезпечени 6 точки, а и в същата тази битка са още Уест Хям и Манчестър Юнайтед.

Манчестър Сити, Челси и Ливърпул в това време наподобяват сигурни на първите три места, като разногласието сред тях е повече за купата, в сравнение с за мястото им в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР