Антонио Конте е новият треньор на Интер, обяви клубът рано

...
Антонио Конте е новият треньор на Интер, обяви клубът рано
Коментари Харесай

Антонио Конте пое "Интер" с емоционално послание

Антонио Конте е новият треньор на " Интер ", разгласи клубът рано тази заран на формалния си уебсайт. Бившият ментор на " Ювентус ", Италия и " Челси " ще размени Лучано Спалети отпред на италианския гранд и ще се опита да го направи първенец на страната.

Конте бе приветстван от президента на клуба Стивън Жанг: " Антонио Конте е един от най-хубавите треньори в света. Убеден съм, че той ще ни помогне да осъществим нашите цели и нашата най-важна задача - да превърнем този клуб в един от най-хубавите в света ", сподели китаецът.

" Започва нов стадий от моя живот, разчувствуван съм. Чрез работата си ще опитам да се отплатя за доверието на президента и шефовете. Избрах " Интер " поради клуба, който е, поради амбициозния план и историята, която има. Бях изумен от желанието на всички тук да върнат " Интер " там, където му е мястото ", бяха първите думи на 49-годишния експерт.

Новината за назначението на Конте бе придружена с прочувствено видео на италианеца в профилите на " нерадзурите " в обществените мрежи. Специалистът пътува с кола към новия си клуб, фокусиран върху бъдещето и решен да оправдае упованията на тифозите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР