Антонио Касано потвърди, че Интер е способен да „бутне” Ювентус

...
Антонио Касано потвърди, че Интер е способен да „бутне” Ювентус
Коментари Харесай

Фантантонио: Интер може да свали Ювентус от върха

Антонио Касано удостовери, че Интер е кадърен да „ бутне” Ювентус от върха в Италия и да приключи превъзходството на „ бианконерите”на Ботуша, печелейки купата. Касано напълно неотдавна е приключил курс за състезателен шеф пък в Италия.

Юве завоюва осем от последните осем трофеи в Серия А, а в този момент води на Интер с точка преди старта на 13-ия рунд в шампионата. „ Интер е моят любимец. Те ми припомнят на Ювентус през първата година на Конте. Тогава бях в Милан и ние загубихме купата от тях. Ако Юве загуби точки, а Интер продължи да ги притиска, Конте ще завоюва купата. Разбира се, че Ювентус е задоволително подготвен да победи, откакто разполагат с два тима играчи. С просто око обаче може да се види, че тяхната огромна цел е трофеят в Шампионската лига, което може да спомогне на Интер за титлата”.

Бившият нападател на „ нерадзурите” завърши с футбола през предходната година, а в този момент е приключил и курс за състезателен шеф. „ Да, завърших сесиите. Най-хубавото е, че учих от Валтер Сабатини, който е един от най-хубавите в специалността. Има достатъчната компетентност и успокоение, с цел да бъде идеалният състезателен директор”, подчертава Фантантонио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР