Антонио е най-новото мъжко попълнение в редиците на фолк музиката.

...
Антонио е най-новото мъжко попълнение в редиците на фолк музиката.
Коментари Харесай

Боксьорът, който стана фолк звезда: Антонио е любимец на момичетата

Антонио е най-новото мъжко попълнение в редиците на фолк музиката. Неговият път обаче надалеч не стартира с музиката, а със спорта. Роден е в София и приключва образованието си в Спортно учебно заведение с профил " Бокс " и съумява да развие сполучливо боксова кариера, като взима присъединяване в мнозина републикански шампионати. Антонио е бронзов медалист през 2017 година за " Купата на България " и през идващите години получава редица награди и триумфи в областта на бокса.

Виж още:

За страдание контузия приключва професионалния му път в този спорт, а младият реализатор се насочва към друга своя пристрастеност – музиката. Израснал в семейство с музикални обичаи, Антонио от дребен се ориентира към ударните принадлежности.

Спортът в огромна степен способства Антонио да бъде видян от одобрени имена в българската музика и през последните 3 години постоянно получава предложения да взе участие в техни видеоклипове и даже му поверяват основни функции в музикалните ленти. Участвал е в клиповете на Емилия и Денис Теофиков – “Акула ” и “Тръгвай си ”, в “Мамино синче ” на Емануела и Джия, както и в “Мило мое ” на Денис Теофиков, напомнят от Signal.bg.

Виж още:

Антонио съумя още с първото си музикално предложение да се открои. Пилотното му парче " Идвам да те взема " завоюва сърцата на нежната половина и даде поръчка, че е подготвен да нападна музикалните ранглисти с горещи шлагери.

Певецът призна, че музиката е това, което му се отдава най-добре, наред с бокса. Именно с бокс, фитнес и разнообразни извършения поддържа съвършената си форма. " Спортът ме научи на почитание и дисциплинираност ", сподели той в скорошно телевизионно изявление

" Уча се от най-хубавите, тъй като в попфолка има неповторими реализатори ", показа още артистът.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/antonio13_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР