Антони Здравков е отказал да поеме Струмска слава, разбра Тема

...
Антони Здравков е отказал да поеме Струмска слава, разбра Тема
Коментари Харесай

Сухия е отказал да поеме отбор от Втора лига

Антони Здравков е отказал да поеме Струмска популярност, разбра " Тема Спорт ". Вчера управлението на радомирци е потърсило експерта с предложение да заеме поста, само че Сухия го е отклонил. Както е известно, досегашният старши треньор на Славата Юрий Васев разгласи в понеделник, че напуща отбора.

За последно при започване на сезона Здравков бе отпред на Монтана, само че след поредност от слаби резултати и игри бе освободен. Постът бе ангажиран от Ферарио Спасов, само че и той си потегли преди дни. Временно отпред на отбора от Северозападна България в този момент е помощникът на Феро Светлан Кондев. Под негово управлението Монтана разруши Витоша в Бистрица с 4:1.
 Витоша - Монтана 1:4 в мач от Втора лига
Антон Карачанаков подсети за себе си с хеттрик за Монтана

" Сините " надделяха като посетител Витоша с 4:1

В петък тимът приема един от кандидатите за челните места Спортист Своге. С оглед дребното време за реакция и положителната игра против тигрите Кондев ще води състава и против шоколадите. Кметът на Монтана и покровител на клуба Златко Живков е ангажиран с разнообразни каузи и към момента на " Огоста " не са решили кой да поеме състава. Сред спряганите имена е това на Стефан Генов, който има интервал отпред на отбора.

Все още няма изясненост и кой ще застане отпред на Струмска популярност за гостуването на дубъла на Лудогорец в събота. Малко евентуално е от Радомир да потърсят предходния си ментор Владимир Димитров, който за последно бе отпред на ФК ЦСКА 1948 II.

Славата ще бъде без Георги Янев за визитата в Разград, който бе осъден от ДК за 2 мача. От началото на пролетния дял тимът направи 2:2 с последния Созопол като посетител и падна вкъщи от Янтра (Габрово) с 0:1.
 Ферарио Спасов към този момент не е треньор на Монтана
Ферарио Спасов към този момент не е треньор на Монтана

60-годишният ментор и клубът се разделиха по взаимно съгласие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР