Антони Тренчев, който се прочу като бос на криптоплатформата NEXO,

...
Антони Тренчев, който се прочу като бос на криптоплатформата NEXO,
Коментари Харесай

А.Тренчев, NEXO, крепи Борисов 2 до последно с Настимир като депутати 2014-17, въпреки липсата на прокурорска реформа, заради която Хр. Иванов напусна кабинета: Историческа истина

Антони Тренчев, който се прочу като необут на криптоплатформата NEXO, несъмнено е не запомнил, до момента в който акцентира вопиющата потребност от правосъдна промяна, че когато беше народен представител остана да крепи държавното управление Борисов 2, дори откакто Христо Иванов напусна поста на правосъден министър в него, тъй като се саботираше... правосъдната промяна. Тогава настъпи вътрешно разединение в парламентарната група на Реформаторския блок, което всички помним.

В него влизаше партията, бутнала Антони Тренчев и Настимир Ананиев в Народното събрание – Движение България на жителите, Да, България на Христо Иванов и тогава към момента живия мъдрец Кристиян Таков, Демократи за мощна България и днешния към момента сътрудник на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, дружно с още деятели на митингите против предходното държавно управление на Орешарски.

ДСБ, в лицето на тогавашния си водач Радан Кънев, както и другите адвокати в синята група застанаха твърдо на позициите за промени, преди всичко в прокуратурата и срещу установяващия се модел ГЕРБ-ДПС-Цацаров, който всъщност се оказа моделът КОЙ в нова настройка, а точно против него стачкуваха десните стотици дни и нощи през 2013-14 година Тогава единствен дипломираният им сътрудник Тренчев остана ЗА.

Интересно е, че в този момент същият човек се изрича против това, което поддържаше като народен представител, в това число с гласуването си в ролята на депутат, с ясното схващане защо иде тирада. Но към този момент е необут на призналата противозаконната си активност в Съединени американски щати и изгонена от страни в Европейски Съюз като най-дигиталната Естония – NEXO, против която направи акция прокуратурата.

Същият човек - правникът Антони Тренчев, остана да крепи болшинството на ГЕРБ и модела КОЙ, дружно със своя съучастник във компанията Форекс Капиталс ООД Настимир Ананиев – през днешния ден мандатоносител и народен представител на Продължаваме промяната. Повтаряме, " Промяната ”.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР